Sport
Aco Todorov, antrenor SCM „U” Craiova: „Va fi, probabil, ultimul sezon din cariera mea”

Tehnicianul echipei de baschet masculin SCM Universitatea Craiova, a vorbit pentru site-ul unitedhoops.ro despre planurile de viitor. Todorov a anunțat că ar putea fi ultimul său sezon ca antrenor. 

Aco Todorov a reuşit cea mai bună performanţă a echipei, acum 2 ani, ocuparea locului 4, dar în stagiunea trecută, una nefinalizată, tot cu macedoneanul pe bancă, SCMU Craiova nu a reuşit să intre în Top 6, la jumătatea sezonului. 

 

„Mă bucur că voi putea reveni la Craiova pentru al treilea an consecutiv. Va fi, probabil, ultimul sezon din cariera mea de antrenor. Îmi pot exprima satisfacția pentru continuarea cooperării cu cei mai importanți doi jucători autohtoni tineri (n.r. Todorov nu a dezvăluit numele celui de-al 2-lea tânăr, dar se pare că este vorba despre Andrei Oprean). Regret că l-am pierdut pe Gudul, care a fost o piesă importantă din lista noastră în sezonul trecut, dar oferta din Polonia a fost, se pare, prea bună. Următorul nostru pas este să ajungem la un acord cu cel mai bun străin al nostru din sezonul trecut. De asemenea, obiecvitul nostru e să semnăm doi jucători la poziția 1, precum și să găsim înlocuitor la Gudul”, a declarat antrenorul macedonean pentru unitedhoops.ro.

 

„Am discutat despre opțiunea de a semna cinci străini pentru începutul pretemporatului, deoarece cred cu tărie că avem jucători autohtoni care pot performa la nivelul jucătorilor străini. Această opțiune este încă deschisă și o vom decide în săptămânile viitoare”, a mai adaugat acesta. 

 

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.