Sport
Acka a fost cedat de Universitatea Craiova în Israel

Fundaşul central Stephane Acka (30 de ani) a fost cedat de Universitatea Craiova la formaţia israeliană Ironi Kiryat Shmona, care a terminat campionatul trecut pe locul 6 în prima ligă din Israel, anunţă prosport. Pentru stoperul ivorian, Universitatea Craiova a încasat şi aproximativ 80.000 de euro, jucătorul aflându-se în ultimul an de contract cu deţinătoarea Cupei României. 

În campionatul trecut, Acka a jucat 14 meciuri pentru Universitatea Craiova, iar în toată activitatea sa în Bănie fundaşul ivorian a adunat 132 de partide, marcând un singur gol.

 

Universitatea Craiova caută să transfere doi fundaşi centrali pentru a se acoperi pe acest post, în acest moment numai Marius Constantin, Mihai Bălaşa şi juniorul Sebastian Neţoiu aflându-se în lotul deplasat în Austria, Paul Papp fiind accidentat pe termen lung. 

 

Ceilalţi jucători se care s-a despărţit Universitatea Craiova în vara aceasta sunt: Alexandru Tudorie, Juan Camara; Cristi Bărbuţ şi Andrei Marinescu, aflaţi la final de contract, fiind aduşi portarul David Lazar, de la Astra, şi mijlocaşul Alexandru Mărieş, transferat de la Comuna Recea. Totodată, Gustavo şi Markovic au revenit după ce au fost împrumutaţi la Ajman, în Emirate, respectiv la Clinceni. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.