Sport
Noi reguli de acces în parcurile craiovene

Primăria Municipiului Craiova anunță că astăzi, 21 mai 2020, a avut loc ședința Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Craiova, în cadrul căreia s-a stabilit că accesul în parcurile din municipiul Craiova se va face pe toate intrările de acces, cu respectarea condițiilor privind măsurile de protecție a cetățenilor și distanțarea socială.

Accesul în Grădina Botanică din municipiul Craiova se va face pe toate intrările de acces, cu excepția intrării din spatele blocurilor de pe bulevardul Nicolae Titulescu și cu respectarea condițiilor privind măsurile de protecție a cetățenilor și distanțarea socială.

 

"Primăria Craiova asigură toți cetățenii municipiului că este în permanentă legătură cu autoritățile ce gestionează la nivel național și județean această situație și va lua toate măsurile necesare pentru a proteja populația de răspândirea acestui virus.

Totodată, îndemnăm populația să rămână calmă și să respecte cu maximă seriozitate măsurile de prevenție luate", se arată în comunicatul Primăriei Craiova. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.