Sport
Absența lui Koljic, o mare problemă pentru Știința: „Craiova a pierdut foarte mult”

Elvir Koljic s-a accidentat în meciul cu Poli Iași, iar Cristiano Bergodi are misiunea dificilă de a face să meargă jocul oltenilor în absența golgheterului bosniac. 

Într-o intervenție la PRO X, Aurel Țicleanu, fostul mare jucător al Universității Craiova, a declarat că e greu de crezut că Știința se va mai bate la campionat, având în vedere că Elvir Koljic nu va mai evolua timp de mai multe câteva luni: 

 

„Mi se pare foarte greu ca echipa din prima liga (n. r. Universitatea Craiova) să devină campioană, prin prisma faptului că l-au pierdut pe Koljic. Acel vârf de  atac reușea să fructifice efortul întregii echipei. Echipa juca și bine și îl avea și pe Koljic care marca. Craiova era un adversar retudabil, era o piatră foarte tare. Pierzându-l pe Koljic eu cred că a pierdut foarte mult Craiova din prima echipa și nu cred că au în lot un jucător care să fie, deocamdată, la nivelul la care a fost Koljic. Este o pierdere mare”

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.