Sport
Abonaţii Ştiinţei vor alege preşedintele clubului!

Universitatea Craiova le oferă suporterilor săi, mai precis celor care vor cumpăra abonament pentru următorul sezon, posibilitatea de a se implica în conducerea clubului, pe modelul socios. Abonaţii vor fi cei care vor alege noul preşedinte al Ştiinţei, în martie anul viitor, când sunt programate alegerile. Primul preşedinte din România ales de suporteri va avea mandat de 2 ani, iar la următoarele alegeri, cel învestit va conduce Ştiinţa pentru 4 ani de zile.

Vineri vor fi puse în vânzare abonamentele pentru următoarea stagiune, abonaţii din sezonul trecut având posibilitatea de a-şi prelungi abonamentul şi pentru la anul, în schimbul sumei de 10 lei. 

 

„Abonează-te pentru noul sezon competițional și îți vei putea exercita dreptul de a vota, în perioada 14 martie 2022 – 27 martie 2022, viitorul președinte al clubului nostru, cel care va conduce destinul Universității Craiova pentru următorii 2 ani. Ne dorim ca acest nou pas în ascensiunea clubului să îl facem împreună. Pentru că Știința este echipa orașului, a comunității, în special a tuturor suporterilor și nu doar a unei singure persoane, în votul exprimat stă viitorul echipei tale de suflet. Primul mandat va avea o perioadă de 2 ani, în timp ce viitoarele mandate vor fi pentru o perioadă de 4 ani. Abonații vor putea vota atât fizic, în Craiova, cât și online, prin intermediul unei platforme dedicate special. Vom reveni în viitor cu absolut tot ceea ce înseamnă procedura de candidatură și votare, precum și cu obiectivele propuse pentru primul mandat. Începând de vineri, 11 iunie 2021, clubul Universitatea Craiova lansează abonamentele pentru sezonul competițional 2021-2022. Abonații sezonului trecut își vor putea prelungi în mod gratuit abonamentele, fiind necesară plata unei taxe de producere și procesare a cardului în valoare de 10 lei. Politica de ticketing va fi disponibilă în curând, atât pe website-ul oficial, cât și pe platformele noastre social-media” este comunicatul Universităţii Craiova.

 

În acest moment, preşedintele Ştiinţei este Sorin Cârţu, glorie a clubului, cel care a reuşit să câştige eventul atât ca jucător, cât şi ca antrenor, precum şi golgheterul all-time al echipei în cupele europene. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.