Sport
A lucrat cu Patrice Evra și Virgil van Dijk și vine să-l ajute pe Papură

Universitatea Craiova a anunțat oficial aducerea unui nou preparator fizic. Ian Coll a lucrat la Celtic și Ludogorets și vine să-l ajuta pe Corneliu Papură pe planul pregătirii jucătorilor. Tehnicianul se declara nemulțumit de faptul că elevii săi nu au arătat prea bine fizic în partea a doua a partidei cu Viitorul. 

Ian Coll se alătură, începând de astăzi, staffului tehnic al Universității Craiova. Preparatorul fizic scoțian are o experiență mare în acest domeniu, activând în trecut ca Head of Sport Science la Ludogorets Razgrad și Celtic. Ian s-a ocupat de pregătirea fizică a unor jucători precum Patrice Evra, Virgil van Dijk, Scott Brown, Scott Sinclair și Victor Wanyama. Acesta nu este singurul nume adus de Mihai Rotaru în ceea ce privește pregătirea fotbaliștilor. Rui Santos, fost preparator fizic la Reading, a fost adus tot pentru a rezolva problemele fizice. În staff se mai află Cornel Blejan și Daniel Ene. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.