Sport
A încetat din viaţă Nicolae Ivan, campion cu Ştiinţa în 1974, secundul Craiovei Maxima

Universitatea Craiova şi-a pierdut astăzi un alt campion. În luna în care ar fi împlinit 76 de ani a încetat din viaţă Nicolae Ivan, mijlocaş în echipa care a câştigat primul titlu de campioană din istoria clubului, în 1974. Originar din Bucureşti, Ivan a jucat în Bănie timp de 9 ani, în ultimul reuşind performanţa maximă. 

De asemenea, el a fost şi antrenor secundul lui Constantin Oţet în perioada Craiovei Maxima, inclusiv în sezonul celebru, 1982-1983. 

Nicolae Ivan se luptase cu o boală necruţătoare, dar dădea semne de revenire în ultima perioadă. Decesul a survenit în urma unui infarct. 

Şi site-u oficial al Uiversităţii Craiova a anunţat tragica veste: "Astăzi, 7 august 2018, fostul mare mijlocaș al Campioanei Unei Mari Iubiri, Nicolae Ivan s-a stins din viață la vârsta de 75 de ani. NU TE VOM UITA NICIODATĂ! Suntem profund îndurerați la aflarea acestei vești și facem apel la decență. Nicolae Ivan s-a născut la data de 28 august 1942 la București, unde a început fotbalul. În 1965 ajungea la Știința, a jucat până în 1974, trecându-și în palmares primul titlu de campion al României."

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.