Sport
A fost nebunie la Aeroportul Craiova! Jucătorii Științei au fost primiți ca niște eroi

Victoria de pe terenul CFR-ului reprezintă una dintre cele mai importante victorii ale Craiovei din ultima perioadă, iar suporterii sunt conștienți de acest lucru. Aseară, aproape 1.000 de fani s-au strâns la Aeroportul Internațional Craiova pentru a aștepta delegația „alb-albastră”.

Imediat după partidă, Peluza Nord a sunat adunarea: „Toată lumea la Aeroport la ora 24:00!!! Le mulțumim băieților pentru una dintre cele mai importante reușite ale Știintei din Mileniul 3!” . Aproape o mie de persoane au răspuns anunțului pus de cei mai infocați fani ai Științei și au sosit cu mașinile personale la Aeroport. În jurul orei 00:30, delegația Universității Craiova a pășit în afara Aeroportului Craiova și a stat câteva minute bune pentru a cânta cu fanii. Totuși, aceștia au stat la o distanță corespunzătoare, ca să nu mai existe discuții, așa cum s-a întâmplat săptămâna trecută. 

 

„Vă urmăm prin vânt și ploi / Faceți-ne o bucurie, aduceți titlu în Bănie” a fost una din scandările care s-au auzit de pe străzile care înconjoară aeroportul. Etapa viitoare, Universitatea Craiova se deplasează la Mediaș, vineri, de la ora 20:00, pentru duelul cu Gaz Metan.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.