Sport
A decedat soţia lui Ion Oblemenco

Margareta Oblemenco, soţia "tunarului" din Bănie, a decedat la vârsta de 70 ani.

Fosta voleibalistă a Universităţii Craiova din anii '60 suferea de o boală incurabilă. Margareta şi Ion Oblemenco s-au căsătorit în anul 1969 şi au şi o fată, pe Clara, căsătorită cu Adrian Pigulea. 

 

Margareta Oblemenco a vorbit în urmă cu ceva timp despre plecarea "tunarului" de la Universitatea: "N- aș fi crezut niciodată că va trebui să părăsim Craiova. De fapt, credeam că soțul meu era legat pe veșnicie de clubul craiovean. Plecarea la Râmnicu Vâlcea a însemnat o perioada de liniște pentru familie. Am fost nevoiți să plecăm din Craiova: eu nu mai aveam catedră ( doamna Margareta Oblemenco este profesoară de română - franceză , în prezent pensionară - n.r.), nu mai aveam loc de muncă în Craiova. Clubul Universitatea a renunțat atât de ușor la soțul meu! Ni s-a luat apartamentul din cartierul Dezrobirii pe care îl obținusem prin repartiție cu prețul îmbolnăvirii soțului meu (operat de ulcer perforat într -o situație disperată din toamna anului 1972 - Clară , fiica noastră , avea doar trei luni și jumătate ). Am rămas la Râmnicu Vâlcea până în ziua de astăzi . Dar n-a fost să fim împreună decât până am împlinit 27 de ani de căsnicie . Ne-am despărțit de Craiova cu primul gust amar. Au apărut și alte momente de revenire, dar au fost de scurtă durata . Grele au fost perioadele de criză în care a trebuit să stea departe de terenul de fotbal sau să accepte ce i se oferea în Diviziile B și C ( Slatina , Câmpulung Muscel s.a.)".

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.