Sport
A bătut-o pe Știința în Bănie și a fost ales antrenorul etapei

În runda cu numărul 8 din Liga 1, Academica Clinceni a produs surpriza și a câștigat în fața Universității Craiova. Ba mai mult, victoria a fost chiar pe stadionul „Ion Oblemenco”

Liga Profesionistă de Fotbal a publicat cel mai bun 11 al etapei, iar Craiova nu dă niciun reprezentant. Antrenorul rundei a fost desemnat Ilie Poenaru, antrenorul celor de la Clinceni: „A pregătit perfect meciul jucat pe terenul liderului, reuşind o victorie mare. De remarcat faptul că ilfovenii au cinci meciuri fără gol încasat, ceea ce reprezintă o performanţă de-a dreptul remarcabilă”

 

 

Am arătat altfel, am făcut exact ce mi-am dorit. Le-am spus că în meciul ăsta nu trebuie să se gândească la rezultat, ci să aibă doar plăcere, entuziasm. Rezultatul acesta este doar un mare bonus pentru noi. Am stat foarte bine, zilele trecute am lucrat mai mult tactic, aveam nevoie de prospețime. A trebuit să blocăm construcția lor la interior, am reușit să avem densitate mare. Sper să avem continuitate și să avem rezultate și jocuri chiar mai bune decât acum”, a declarat, după meci, Ilie Poenaru.

 

PORTAR

Octavian Vâlceanu (Academica / 24 de ani) - A avut patru intervenţii decisive, graţie cărora ilfovenii au bifat al cincilea meci în acest campionat fără gol încasat.

 

FUNDAŞI

Cristian Manea (CFR Cluj / 23 de ani) - Titularizat pentru a treia oară în acest sezon, a făcut un joc bun defensiv, dar şi ofensiv, urcările sale în atac punând multă presiune pe apărarea adversă.

Valerică Găman (Astra / 31 de ani) - A deschis drumul Astrei spre victorie cu un gol marcat cu capul, din pasa lui Budescu, reuşita amintindu-ne de finalizările giurgivenilor din sezonul 2015-2016, atunci când au câştigat titlul.

Iulian Cristea (FCSB / 26 de ani) - Şi-a trecut numele pe lista marcatorilor pentru a doua oară în ediţia curentă. A ajuns la 131 de meciuri jucate în principala competiţie internă.

Risto Radunovic (Astra / 28 ani) - A contribuit la primul succes al giurgiuvenilor din acest sezon cu un gol, al patrulea reuşit în Liga 1, dar şi cu o pasă decisivă.

 

MIJLOCAŞI

Denis Rusu (UTA Arad / 19 ani) - Tânărul jucător arădean a marcat golul care a adus prima victorie din contul gazdelor pe noua arenă. Este un fotbalist cu un mare potenţial de creştere.

Juan Cascini (Academica / 23 de ani) - A înscris pentru întâia oară în CASA Liga 1, reuşita sa aducându-le ilfovenilor cea mai importantă victorie pe teren advers în Liga 1. De remarcat şi efortul depus pe toată durata partidei.

Istvan Fulop (Sepsi OSK / 30 de ani) - A fost omul meciului! A marcat un gol şi a participat la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de covăsneni. Este un simbol al grupării din Sf Gheorghe, grupare pentru care a evoluat în toate cele patru sezoane petrecute de Sepsi OSK în Liga 1.

 

ATACANŢI

Dennis Man (FCSB / 22 de ani) - Prinde pentru a șasea oară echipa etapei. Conduce în clasamentul golgheterilor cu șapte goluri marcate, dar şi în ierarhia pasatorilor decisive cu patru reușite.

Cephas Malele (FC Argeş / 26 de ani) - A înscris ambele goluri ale argeşenilor din meciul de la Ovidiu, de unde piteştenii s-au întors cu primul punct din deplasare. Este un atacant puternic, greu de deposedat.

Constantin Budescu (Astra / 31 de ani) - A înscris pentru a opta oară în carieră în poarta ieşenilor. În plus, a bifat o nouă pasă decisivă, a 57-a în 192 de meciuri disputate în Liga 1.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.