Sport
2 goluri pentru locul 2. Craiova a tranşat şi meciul cu Gaz Metan şi rămâne neînvinsă

Universitatea Craiova a dominat de la un cap la altul meciul cu Gaz Metan Mediaş, de la Severin, câştigând cu 2-0, după reuşitele din repriza secundă ale lui Gustavo, din pasa lui Băluţă, şi Burlacu, assist Dimitrov.

Alb-albaştrii sunt neînvinşi în Liga I după 8 etape şi au 4 victorii consecutive în care nu au primit gol, iar în acest moment sunt pe locul 2, cu 18 puncte. Urmează o pauză de două săptămâni, prilejuită de meciurile naţionalei, următorul joc fiind pe 10 septembrie, de la ora 20.30, în deplasare, cu CFR Cluj. Apoi va urma un alt derby, cu Dinamo, la Severin, sâmbătă, 16 septembrie.

La final, antrenorul Devis Mangia a spus: „E a patra victorie consecutivă, dar am fost destul de lenți în prima repriză, asta nu mi-a plăcut. Sunt mulțumit de jucătorii mei, sper să aibă din ce în ce mai multă încredere în forțele lor. Noi am avut mereu posesia mingii și am atacat, mereu căutăm să dictăm meciul și să închidem repede partidele. Asta nu e caracteristic stilului italian. Vom pregăti foarte bine jocul CFR, e o echipă bună, trebuie să dăm maximum pentru a câștiga. Când făceam doar egaluri, părea că echipa merge în jos. Acum avem patru victorii și toată lumea zice că mergem într-o direcție bună. Trebuie să avem răbdare și să luăm fiecare meci în parte”.

După meci, căpitanul Alex Băluţă a declarat: „Prima repriză adversarii s-au închis foarte bine. Sunt fericit că în a doua repriză am reușit să înscriem repede, puteam să înscriem de 3-4 ori lejer. Sunt fericit că am luat cele trei puncte și mergem fericiți în vacanță. Eu nu merg în vacanță, dar mă bucur. Merg la națională cu inima deschisă, cu mare plăcere. Sunt fericit că am reușit să câștigăm și, în special, că am fost aplaudat atunci când am ieșit din teren. Din moment ce nu am fost învinși, ne simțim foarte bine cu Devis Mangia, ne-am adaptat foarte repede, ajungem foarte ușor la poartă. Trebuie să muncim în continuare foarte mult și trebuie să demonstrăm că merităm să fim aici sus”.

 

Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaş 2-0

Au marcat: Gustavo 56, Burlacu 86.

Severin, stadion: „Municipal”, spectatori: 2.000.

Universitatea Craiova: Calancea – Spahija, Screciu (88 Barthe), Tiago Ferreira – Dimitrov , Mateiu  (66 Rossi) , Zlatinski , Bancu – Mitriţă, Băluţă (81 Burlacu), Gustavo. Antrenor: Devis Mangia.

Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Zderic (46 Romeo), Sârghi, Khubutia, Buşu – Mitic, Danci (72 Buziuc) – Surugiu (65 Manole), Bic, Popovic – Olaru. Antrenor: Cristi Pustai.

Arbiru: Marcel Bârsan.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.