Sport
10.000 de spectatori la finala Cupei Ungariei! Liga 1 va începe fără spectatori

Fosta adversară a Universității Craiova din UEFA Europa League, Honved Budapesta, a câștigat Cupa Ungariei, iar pe stadion au fost 10.000 de spectatori. 

Finala dintre Honved și Mezokovesd s-a disputat pe un stadion de 65.000 de locuri, iar autoritățile au permis accesul a 10.000 de fani. Fosta adversară a Științei a câștigat finala, după ce a învins cu un scor de 2-1, cu o dublă a lui Kamber. Pekar a înscris pentru Mezokovesd. Honved și-a trecut în palmares cea de-a 8-a cupă națională. 

 

După Belarus, Ungaria a fost cea de-a doua țară care a permis acces suporterilor pe stadion. „Ca organizator de meciuri, este foarte dificil să selectezi 4-500 de spectatori și să limitezi posibilitatea altora de a participa. La Craiova sunt 7.000 de abonați. Cum selectezi cine vine la meci?”, declara Ionuț Stroe, Ministrul Tineretului și Sportului, în privința accesului fanilor pe stadion la meciurile din actualul sezon al Ligii 1. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.