Eliza Peța va fi noul administrator al S.C Salubritate Craiova

Astăzi, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local, contractul de administrare al Elizei Peța, ca administrator al S.C. Salubritate Craiova S.R.L. a fost aprobat de către consilierii municipali după lungi discuții și contestații.
Administratie 11:44


Ion Prioteasa:„ 2015 este posibil să fie cel mai bun an investițional din istoria CJ”

Astăzi, în cadrul primei ședințe a Consiliului Județean din 2015, președintele Ion Prioteasa a afirmat că anul în curs, dacă ar trebui să-l catalogheze, este posibil să fie cel mai bun an investițional din istoria CJ, prin prisma celor 13 proiecte aflate deja în derulare, care nu mai au niciun dubiu că vor fi finalizate.
Administratie 01/28 15:28


Primăria solicită craiovenilor care deţin alei să le doneze municipalităţii

Primăria Municipiului Craiova anunţă că în vederea executării lucrărilor de investiţii pentru introducerea reţelelor de utilităţi publice, este necesar ca terenurile ce vor fi afectate de aceste lucrări să aparţină domeniului public al Municipiului Craiova.
Administratie 01/23 13:26


Ionele de la Bechet și Beznă de la Argetoaia au rămas fără madatele de primar

Doi primari din județul Dolj au rămas fără mandate după ce au fost declarați incompatibili de către Înalta Curte de Casație și Justiție. Prefectul județului Dolj, Sorin Răducan, a emis deja ordinul privind constatarea încetării de drept înainte de termen a mandatului de primar pentru Ionele Gheorghe, edilul din Bechet, și Mircea Beznă, șeful administrației locale din comuna Argetoaia.
Administratie 01/22 16:15


Olguța Vasilescu despre angajații cercetați de la Taxe: Le-am dat nota 1 la evaluare dar au câștigat în instanță

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, susține că la evaluările anuale ale salariaților din cadrul Direcției de Taxe și Impozite Craiova a acordat nota 1 celor care au fost implicați în cercetările Serviciului de Investigare a Fraudelor. Însă, aceștia au contestat în instanță iar judecătorii au considerat că salariații trebuie să se întoarcă la muncă.
Administratie 01/22 11:27


Opt firme vor să construiască stadionul din Bănie

Un consorțiu de opt firme, dintre care una din Germania, intenționează să construiască noul complex “Ion Oblemenco” din Craiova. Liderul asocierii este SC Con-A, firma care a și ridicat Cluj Arena. Durata de implementare a proiectului este de 17 luni, dintre care patru luni are la dispoziție constructorul pentru a elabora proiectul tehnic.
Administratie 01/21 23:36


Eliza Peţa: Avem în vedere investiții care vizează calitatea serviciilor

Eliza Peţa a preluat conducerea societăţii de Salubritate din subordinea Consiliului Local Municipal Craiova la începutul anului. După trei săptămâni de evaluare a trasat primele proiecte care trebuie implementate în perioada următoare.
Administratie 01/21 23:26


Palatul „Jean Mihail” îşi redeschide în curând porţile

După ce a trecut printr-o lungă etapă de restaurare și consolidare, Muzeul de Artă din Craiova se pregătește să-și deschidă larg porțile pentru publicul craiovean. Expoziția permanentă de la etaj este aproape de finalizare, iar în prezent se lucrează la parter.
Administratie 01/21 23:22


Craiova, în competiția pentru "Orașul Reciclării"

Craiova s-a înscris în cea de-a treia ediție a competiției Eco-Rom Ambalaje ”Orașul Reciclării” adresată primăriilor municipalităților din România. Timp de 6 luni, în perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2015, 46 de municipii și orașe din țară „se luptă” pentru a dovedi că au cel mai performant sistem de colectare separată a deșeurilor de ambalaje la nivel național.
Administratie 01/20 12:14


Primăria Târgu-Jiu a cheltuit 450.000 lei cu deszăpezirea în luna decembrie

Aproximativ 450.000 lei au cheltuit autorităţile locale din Târgu-Jiu, pe parcursul lunii decembrie, pentru deszăpezirea întregului municipiu, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, directorul SC Edilitara SA din cadrul Primăriei oraşului, Alexandru Zaharia.
Administratie 01/19 16:56


Alte două tramvaie modernizate de RAT au fost inaugurate

Astăzi, au fost inaugurate alte două tramvaie modernizate cu forțe proprii de angajații de la Regia Autonomă de Transport. Reabilitarea lor s-a făcut cu 10. 000 de euro.
Administratie 01/16 14:42


Municipalitatea craioveană nu va crește prețul la gigacalorie

Autoritatea Națională de Reglementare a Energiei (ANRE) a cerut Complexului Energetic Oltenia creșterea prețului la gigacalorie cu 5,85 %. Prin prisma acestui lucru, edilul Băniei, Lia Olguța Vasilescu a precizat că municipiul Craiova nu va opera majorări de prețuri pentru furnizarea agentului termic.
Administratie 01/16 14:42


Primăria Craiova mai cumpără în acest an 17 autobuze noi

În acest an, Primăria Craiova vrea să mai cumpere încă 17 autobuze, după ce anul trecut a putut achiziționa tot 17 din lotul celor 50 pentru care s-a organizat o licitație publică ce a fost câștigată în cele din urmă de firma Solaris din Polonia.
Administratie 01/16 14:41


Începe demolarea stadionului Ion Oblemenco

Municipalitatea craioveană scoate vineri la licitație lucrările de demolare ale stadionului “Ion Oblemenco”, aici urmând a fi construită o nouă arenă.Tot anul acesta, mai precis în luna mai, se va da startul lucrărilor unui stadion mai mic în imediata vecinătate a arenei Oblemenco.
Administratie 01/15 22:50


CAO a semnat un contract pentru asistență tehnică în cadrul masterplanului de apă

Încă un pas pentru impementarea masterplanului de apă pntru Dolj Compania de Apă Oltenia SA anunţă semnarea Contractului de Servicii - CS7 Asistență Tehnică pentru Implementarea Proiectului și Asistență Tehnică pentru Supervizarea Lucrărilor „Extindere sisteme alimentare cu apa si canalizare, inclusiv branșamente și racorduri în județul Dolj ”.
Administratie 01/13 15:31


Ședință fulger la Consiliul Local

Consilierii municipali s-au reunit astăzi în ședință extraordinară să aprobe două proiecte de hotărâre privind excedentele rezultate în anul 2014 din execuţia bugetelor instituţiilor publice finanţate integral din venituri proprii.
Administratie 01/09 10:29


Primarul Olguța Vasilescu vrea idei de la arhitecți pentru o nouă piațetă

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, intenționează să folosească, pentru reabilitarea piațetei de la Biserica Sf. Ilie, proiectul cel mai frumos care va rezulta în urma unui concurs de idei. La competiția pentru reabilitarea terenului preluat cu titlu gratuit de la Mitropolia Olteniei vor din invitați și arhitecți din toată lumea, apelul urmând a fi lansat de Uniunea Arhitecților din România.
Administratie 01/05 18:11


Reabilitarea Parcului „Nicolae Romanescu”, unul dintre proiectele importante ale anului 2015

Consilierii locali s-au reunit astăzi în cadrul şedinţei extraordinare pentru a aproba un singur proiect de hotărâre pe ordinea de zi care se referă la modificarea inventarului bunurilor aparţinând domeniului public al municipiului Craiova.
Administratie 01/05 10:58


Guvernul a aprobat demolarea arenei "Ion Oblemenco"

Guvernul a aprobat, în ultima ședință a anului 2014, desființarea stadionului “Ion Oblemenco”. Procedura era necesară pentru demararea lucrărilor de demolare planificate de municipalitatea craioveană.
Administratie 12/29/2014 17:39


2015 – oglinda investițiilor din 2014

Anul 2014 reprezintă unul de început al procesului de transformare a municipiului Craiova. Este opinia edilului Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, acesta susținând că aproape toate investițiile demarate în anul ce stă se termine, se vor finaliza în anul 2015. Printre cele mai importante proiecte se numără reabilitarea centrului vechi dar și a liniei de tramvai.
Administratie 12/23/2014 01:22

Cauta in site:

Video

Eliza Peța va fi noul administrator al S.C Salubritate Craiova

Festivalul ,,ADRIAN PAUNESCU''

Curs valutar

Cursul BNR din 29/01/2015:

1 Euro (EUR) = 4.4451 RON
1 Dolar SUA (USD) = 3.9335 RON
1 Lira sterlina (GBP) = 5.9566 RON
1 Dolar canadian (CAD) = 3.1375 RON
1 Franc elvetian (CHF) = 4.2748 RON
1 Gram de aur (XAU) = 161.4006 RON
Ultimul număr

Nr 197 - Deschide PDF


Redacția LUPA

Ziar editat de SC PROTECT NPG SRL Craiova, Dolj
Adresa: Fratii Golesti, nr.12, Craiova, Dolj

Fondator: Cătălin Găgeatu

Redactor șef: Anca Ochianu
email: anca.ochianu@lupamea.ro
tel: 0767.302.668

Contact:
email: redactia@lupamea.ro
tel: 0251.453.704