Circulația tramvaielor a fost reluată. Olguța vrea să cumpere, în 2017, tramvaie noi

Circulația tramvaielor a fost reluată în această dimineață, în municipiul Craiova, după ce aceasta a fost sistată timp de trei ani, perioadă în care a fost reabilitată calea de rulare dar și bulevardul Calea București.
Administratie 05/04 13:11


Olguța Vasilescu: Există foarte mulți neavizați care își dau cu părerea

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, dorește să pună capăt speculațiilor din oraș cu privire la lucrările ce se efectuează în Parcul “Nicolae Romanescu”. Edilul dă asigurări că bordurile ce se montează nu sunt de proastă calitate, nici albia lacului nu va fi betonată dar nici că din parc se taie arborii.
Administratie 04/28 00:11


Olguţa Vasilescu: În noiembrie vom avea cel mai frumos şi cel mai modern stadion din România

Lucrările la noua arenă “Ion Oblemenco” sunt în grafic, constructorul reuşind să toarne platforma şi pentru cel de-al doilea etaj de la Peluza Sud. Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a inspectat şantierul şi este convins că stadionul va fi gata în luna noiembrie a acestui an.
Administratie 04/21 20:22


Ministerul Culturii, la proba de “garduri” în Parcul “Nicolae Romanescu”

Comisia Ministerului Culturii, trimisă în Bănie cu mare fast de Vlad Alexandrescu, a fost nevoită să își potolească elanul după cele două vizite efectuate în Parcul “Nicolae Romanescu”, vizat de mai multe plângeri din partea societății civile. “Glasul” membrilor comisiei abia se mai aude acum când s-a observat că proiectul tehnic al lucrării are aviz din partea Ministerului Culturii.
Administratie 04/21 19:05


Lucrările din „Romanescu”, gata într-o lună și jumătate

Modernizarea și reabilitarea Parcului “Nicolae Romanescu” continuă sub atenta supraveghere a specialiștilor din cadrul Ministerului Culturii. Firma care a câștigat licitația pentru lucrările din parc a finalizat de introdus sistemul de canalizare iar acum se montează bordurile pe marginea aleilor din parc.
Administratie 04/14 16:05


Au venit banii de la chinezi

Lucrările din cartierul de locuințe de pe strada Caracal vor începe în scurt timp. Societățile care trebuiau să primească bani de la dezvoltatorul chinez s-au trezit în cont cu o parte din sumele pe care le aveau de încasat.
Administratie 04/14 15:42


Primul spital regional construit din bani europeni va fi ridicat în Bănie

Spitalul regional de la Craiova va fi prima unitate medicală pe care guvernul intenționează să o construiască din banii Uniunii Europene. Primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a dezvăluit, vineri, că reprezentanții Companiei Naționale de Investiții au făcut primele demersuri în acest sens.
Administratie 03/25 15:17


A fost emisă autorizația de construcție a noului spital municipal

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a semnat, joi, autorizația de construcție a noului spital municipal, imobil ce va fi ridicat în curtea Spitalului de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Craiova.
Administratie 03/25 14:58


Clinica Medicală I de la Filantropia, renovată complet

Clinica Medicală I din cadrul Spitalului Municipial Filantropia a fost reabilitată în întregime, Primăria Craiova investind peste 620.000 lei în aceste lucrări.S-au achiziționat echipamente medicale noi, s-a renovat clădirea unde funcționează clinica dar și s-a schimbat mobilierul.
Administratie 03/25 14:35


Salubritatea începe curățenia de primăvară

Toate cartierele craiovene intră, începând de joi, 24 martie 2016, într-un amplu proces de igienizare, odată cu suplimentarea personalului angajat de societatea care se ocupă de salubrizarea orașului.
Administratie 03/24 00:09


Olguța Vasilescu: Tot ceea ce putem să cerem este ca funcționarii să fie foarte responsabilizați

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, susține că legislația românească în ceea ce privește funcționarii din administrația publică locală nu este de partea angajatorului atunci când salariatul greșește. Edilul a dezvăluit că de cele mai multe ori instanța a obligat municipalitatea să reangajeze persoane concediate în urma comiterii unor greșeli majore.
Administratie 03/24 00:08


Vremea rea nu oprește lucrările de reparare a străzilor

Lucrările de reparare a arterelor din municipiul Craiova continuă în mai multe cartiere. Reprezentanții municipalității craiovene susțin că multe lucrări vor fi finalizate în câteva săptămâni pentru ca alte șantiere să fie deschise imediat.
Administratie 03/24 00:07


S-au reluat lucrările pe șantierele din Craiova

Lucrările pe șantierele din Craiova se încadrează în graficul de execuție prezentat de constructori reprezentanților municipalității craiovene. Temperaturile de afară le-au permis muncitorilor să lucreze de dimineața până seara, astfel încât să nu mai existe întârzieri la termenele de predare a obiectivelor.
Administratie 03/17 00:12


2.193 blocuri au sisteme de recirculare a apei calde

În 54 % din scările de bloc din municipiul Craiova au fost executate lucrări de reîntregire și extindere a instalațiilor de recirculare apă caldă. Lucrările ar fi fost extinse la toate imobilele însă bugetul regiei de termoficare, transformată între timp în societate comercială, a fost insuficient pentru investiții mai mari.
Administratie 03/17 00:05


Ion Prioteasa: "Lucrările de la aeroport au intrat în linie dreaptă"

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a inspectat, luni după-amiază, lucrările derulate la Aeroportul Internațional Craiova în cadrul proiectului cu finanțare europeană în valoare de peste 24 de milioane de euro, apreciind că demersul pentru reabilitarea infrastructurii de mișcare se apropie de finalizare.
Administratie 03/15 11:31


Circulația tramvaielor va fi reluată după 31 martie

Sorin Manda, administratorul societății de transport public din Craiova, a infirmat, într-o conferință de presă, zvonurile cu privire la întârzierea punerii în circulației a tramvaielor din Bănie.
Administratie 03/10 17:11


600.000 euro pentru bolnavii de tuberculoză rezistentă la tratament

Spitalul de Pneumoftiziologie Leamna a fost propus de Ministerul Sănătății pentru amenajarea unei clinici destinate îngrijirii pacienților cu tuberculoză rezistentă la tratament, investiția fiind estimată la 600.000 de euro, a anunțat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.
Administratie 03/06 15:34


Olguța Vasilescu: Cred că în câteva luni de zile, parcarea va arăta foarte bine, nu ca acum

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, susține că parcarea subterană va fi recepționată săptămâna viitoare, cu lucrările prevăzute de proiectul depus pentru obținerea fondurilor europene. După această etapă, RAADPFL Craiova și cu reprezentanții Primăriei Craiova vor aduce îmbunătățiri parcării, astfel încât să fie un colț verde în centrul Băniei.
Administratie 03/04 18:26


Se toarnă asfalt pe Bariera Vâlcii

Asfaltarea pe strada Bariera Vâlcii va începe vineri, anunță reprezentanții Primăriei Municipiului Craiova, după ce a primit garanții din partea constructorului că va termina la timp pregătirea terenului pentru lucrări.
Administratie 03/03 00:20


Lucrările de pe Calea București nu au fost pe placul celor din Primăria Craiova

Aflată în plină procedură de recepție, lucrarea de pe Calea București va fi refăcută de constructor în unele zone, acolo unde specialiștii Primăriei Municipiului Craiova nu au acceptat gradul de calitate al lucrării. Reprezentanții municipalității susțin că procesul verbal de recepție va fi semnat în momentul în care lucrarea va fi făcută la standardele solicitate în caietul de sarcini.
Administratie 03/03 00:18


Străzi “la cheie” până la finalul anului

Lucrările de asfaltare din municipiul Craiova au început în mai multe cartiere, reprezentanții municipalității craiovene dorind ca acestea să fie finalizate până la finalul lui 2016. Însă, unele șantiere vor fi închise la sfârșitul lui martie, anunță administratorul public al municipiului Craiova, Radu Preda.
Administratie 03/03 00:10

Cauta in site:

Video

Circulația tramvaielor a fost reluată. Olguța vrea să cumpere, în 2017, tramvaie noi


Curs valutar

Cursul BNR din 05/05/2016:

1 Euro (EUR) = 4.5021 RON
1 Dolar SUA (USD) = 3.9366 RON
1 Lira sterlina (GBP) = 5.7068 RON
1 Dolar canadian (CAD) = 3.0664 RON
1 Franc elvetian (CHF) = 4.0908 RON
1 Gram de aur (XAU) = 161.5530 RON

Ultimul număr

Nr 237 - Deschide PDF


Redacția LUPA

Ziar editat de SC PROTECT NPG SRL Craiova, Dolj
Adresa: Fratii Golesti, nr.12, Craiova, Dolj

Fondator: Cătălin Găgeatu

Redactor șef: Anca Ochianu
email: anca.ochianu@lupamea.ro
tel: 0767.302.668

Contact:
email: redactia@lupamea.ro
tel: 0251.453.704