Consilierii județeni ACL Gorj, protest în sala de ședințe a CJ Gorj

Consilierii judeţeni din opoziţie, membri ai Alianţei Creştine-Liberale (ACL) Gorj, au purtat vineri, în cadrul şedinţei ordinare, tricouri cu mesaje de protest referitoare la ordonanţa de Guvern privind aleşii locali, informează Agerpres.
Administratie 08/29 15:07


Asfaltări cu ghinion în Craiova

Municipiul Craiova se află într-o situație ingrată în ceea ce privește reparația străzilor pline de gropi. Contractul de asfaltare a fost alocat prin licitație publică unei societăți ce trebuia să repare toate gropile pentru suma de 400 de miliarde de lei vechi. Licitația a fost blocată de contestații.
Administratie 08/28 15:24


Este nevoie de toalete publice în Craiova?

Problema toaletelor publice de pe domeniul municipiului Craiova ar putea fi rezolvată chiar de luna viitoare în situația în care consilierii locali craioveni vor fi de acord cu suma propusă de Primăria Craiova pentru ridicarea unor asemenea amplasamente. Primarul Lia Olguța Vasilescu a promis căutarea unor soluții dar costurile sunt destul de mari.
Administratie 08/28 14:41


Olguța Vasilescu: Primăria Craiova va demola stadionul Ion Oblemenco

Municipalitatea craioveană caută soluții pentru demolarea stadionului “Ion Oblemenco”. Conform înțelegerii cu CNI, Primăria Craiova, prin intermediul RAADPFL Craiova, trebuie să elibereze terenul până ce firma care va realiza noua arenă se va apuca de construcție.
Administratie 08/28 12:31


Piața 1 Mai dezafectată, terenul scos la licitație de Consiliul Local Craiova

SC Piețe și Târguri Craiova este una dintre societățile aflate în subordinea Primăriei Craiova care are un profit mic, în acest fel realizarea unor investiții poate fi făcută doar pe bază de împrumut. Consilierii locali aflați în opoziție au ținut să afle motivele pentru care societatea nu poate să reabiliteze Piața 1 Mai și s-a decis concesionarea acestui teren.
Administratie 08/28 11:38


Sute de mii de lei investiți în cultură de Consiliul Județean Dolj

Consilierii județeni ai Doljului, întruniți în ședință ordinară miercuri 27 august, au aprobat rectificare bugetelor mai multor instituții de cultură dar și câtorva unități medicale din județ. Banii ce au mers către muzee au ridicat cele mai mari nemulțumiri.
Administratie 08/27 17:29


Au început lucrările la Clinica de Cardiologie din Craiova, proiecte în derulare de peste 100 de milioane de euro

Județul Dolj a beneficiat în ultimii ani de implementarea unor proiecte în valoare de sute de milioane de lei. În acest moment, după începerea lucrărilor la Clinica de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență, se derulează în Dolj proiecte în valoare de 102 milioane de euro, majoritatea cu finanțare europeană.
Administratie 08/27 16:55


Centura de Sud a Craiovei va fi finalizată în 2015

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu şi prefectul judeţului Dolj, Nicolae Sorin Răducan, au participat azi, miercuri, 27 august 2014, la evenimentul de supervizare a construcţiei variantei de ocolire Craiova-Sud.
Administratie 08/27 16:36


„Ion Oblemenco” a intrat în demolare, vicepremierul Liviu Dragnea vine joi să prezinte noul stadion

Lucrările de demolare la stadionul „Ion Oblemenco” au fost demarate deja, au fost ridicate scaunele, se ridică stâlpi, totul pentru demararea lucrărilor de construcție la Complexul Sportiv ce va fi realizat în Craiova de Compania Națională de Investiții.
Administratie 08/25 16:46


Încă 20 de străzi din Craiova vor intra în reabilitare

Consiliul Local Craiova are pe ordinea de zi a ședinței ordinare de joi, 28 august, 20 de proiecte de hotărâre ce prevăd reabilitarea și modernizarea a tot atâtor străzi din oraș.
Administratie 08/25 09:25


Primăria Craiova închiriază stadionul „Extensiv”. „Nu se vor face investiții”

Municipalitatea craioveană dorește închirierea stadionului „Extensiv” pentru desfășurarea activităților sportive ale echipei CS Universitatea Craiova după demolarea stadionului „Ion Oblemenco”, demolare ce urmează a avea loc începând cu data de 1 septembrie.
Administratie 08/25 09:15


Radu Preda pe picior de plecare de la RAT Craiova

Actualul manager al Regiei Autonome de Transport Craiova, Radu Preda, este cu un picior gata de plecare din funcția pe care o deține spre o nouă regie sau spre un nou proiect. Preda neagă zvonurile că și-ar fi dat demisia dar nu neagă afirmațiile conform cărora ar pleca din fruntea RAT.
Administratie 08/21 13:54


Biletul electronic - o idee care nu aduce bani Regiei de Transport din Craiova

Conducerea RAT Craiova își dorea realizarea unui sistem electronic de achiziție de bilete. Ideea nu a dat la fel de bine și pe hârtie, profitul fiind irelevant. Craiovenii își pot achiziționa bilete de la tonete, taxatori sau chiar de la șoferii de autobuze.
Administratie 08/21 13:20


Primul tronson al liniei de tramvai din Craiova, finalizat

Tronsonul de linie de tramvai cuprins între strada Caracal și Podul Electroputere va fi finalizat până la sfârșitul acestei săptămâni. Constructorii s-au mișcat repede și acum se așteaptă sosirea șinei pentru continuarea lucrării și pe Calea București.
Administratie 08/21 13:10


Craiovenii se vor plimba cu autobuze cu aer condiționat

Cele 17 autobuze pe care Primăria Craiova le va achiziționa de la societatea poloneză Solaris vor fi dotate cu aer condiționat pentru confortul craiovenilor. Autobuzele vor ajunge în oraș până în luna octombrie.
Administratie 08/21 13:00


Primăria Craiova achiziționează statui pentru Centrul Vechi

Municipalitatea craioveană scoate la concurs achiziția și montarea a cinci statui reprezentative pentru perioada La Belle Epoque în Centrul Istoric al orașului.
Administratie 08/20 08:46


Sute de drumuri județene, unități medicale și Spitalul Județean, reabilitate din fonduri europene

ADR SV Oltenia a reușit să obțină finanțare pentru un total de 22 proiecte publice prin care au fost deja reabilitați 328,17 km drumuri județene, 16,9 km de străzi orăşenești și s-au construit/ reabilitat 20,65 km șosele de centură în regiunea Olteniei. Alți 153,76 km drumuri județene sunt în lucru și urmează a fi finalizați.
Administratie 08/19 21:27


Peste 120 de milioane de euro, bani europeni, au intrat în Craiova

Până la această dată, la nivelul regiunii s-au contractat 506 proiecte cu finanțare europeană prin care se solicită 726,52 milioane euro, procentul actual de contractare ridicându-se la 120% din suma alocată. În cadrul POR, Primăria Municipiului Craiova are în implementare 21 de proiecte prin care se realizează investiții din fonduri nerambursabile de peste 564,4 milioane lei (127,13 mil Euro).
Administratie 08/19 20:29


Covoare antiderapante puse de Primăria Craiova în dreptul școlilor

Primăria Craiova a amplasat în dreptul fiecărei școli sau grădinițe, pe stradă, un covor antiderapant pe care scrie mare “ȘCOALA”.
Administratie 08/19 11:13


Încep lucrările de reabilitare și modernizare pe strada Toamnei din Barieră

Peste patru zile vor începe lucrările de reabilitare și modernizare a străzii Toamnei din cartierul craiovean Bariera Vâlcii. Timp de trei luni, circulația în zonă va fi restricționată.
Administratie 08/14 20:06

Cauta in site:

Video

Vasile Blaga, insulte la adresa premierului Victor Ponta

Festivalul ,,ADRIAN PAUNESCU''

Curs valutar

Cursul BNR din 29/08/2014:

1 Euro (EUR) = 4.4126 RON
1 Dolar SUA (USD) = 3.3490 RON
1 Lira sterlina (GBP) = 5.5567 RON
1 Dolar canadian (CAD) = 3.0857 RON
1 Franc elvetian (CHF) = 3.6583 RON
1 Gram de aur (XAU) = 138.4389 RON

Ultimul număr

Nr 182 - Deschide PDF


Redacția LUPA

Ziar editat de SC PROTECT NPG SRL Craiova, Dolj
Adresa: Fratii Golesti, nr.12, Craiova, Dolj

Fondator: Cătălin Găgeatu

Redactor șef: Anca Ochianu
email: anca.ochianu@lupamea.ro
tel: 0767.302.668

Contact:
email: redactia@lupamea.ro
tel: 0251.453.704