S-a început asfaltarea pe Calea București

Lucrările de asfaltare a bulevardului Calea București au început în această dimineață după ce constructorul a primit aviz din partea Inspectoratului de Stat în Construcții.
Administratie 07/22 13:32


Municipalitatea craioveană se pregătește încă de pe acum pentru deszăpezire

Municipalitatea craioveană se pregătește intens pentru iarnă. La începutul lunii august, reprezentanții Primăriei Craiova vor scoate la licitație caietul de sarcini pentru contractul ce va asigura deszăpezirea Băniei în lunile de iarnă 2015-2016.
Administratie 07/20 18:08


Peste 600 de sticle cu apă pentru craiovenii aflați astăzi în zona centrală

Poliţiştii IPJ Dolj împreună cu reprezentanţii Primăriei Craiova au distribuit, astăzi, peste 600 sticle apă rece craiovenilor aflaţi în trecere prin zona centrală a municipiului la orele de vârf.
Administratie 07/20 15:43


Iată cum va arăta noul stadion Ion Oblemenco! Proiectul tehnic este gata iar construcția începe în august

Primarul Lia Olguá Vasilescu, împreună cu reprezențanții Companiei Naționale de Investiții, firma constructoare și proiectantul, prezintă, la această oră, la sediul Primăriei Municipiului Craiova, proiectul final al stadionului “Ion Oblemenco”
Administratie 07/16 11:24


Patru echipe al ITM Dolj, în control pentru verificarea condițiilor în care lucrează doljenii pe timp de caniculă

12 inspectori ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Dolj verifică, marți, modul în care administratorii societăților repectă legislația muncii în perioada cu temperaturi ridicate. Vor fi efectuate controale în mai multe localități ale județului Dolj vizate de codul galben de caniculă.
Administratie 07/07 12:44


A apărut "băiatul cu ziarul" în Centrul Vechi

“Băiatul cu ziarul” este prima statuie din cele cinci care a fost montată în Centrul Vechi al Craiovei. Aceasta a fost achiziționată în luna martie, împreună cu alte patru statui pe care municipalitatea craioveană le-a achiziționat prin concurs de idei și licitație publică.
Administratie 07/06 17:24


Ziua Porților deschise la cartierul chinezesc. 1.600 de familii au depus deja actele pentru o locuință

Sute de craioveni au vizitat, până la prânz, șantierul unde se va construi cartierul chinezesc. Primarul Lia Olguța Vasilescu a discutat cu familiile interesate să achiziționeze apartamente în imobilele ridicate de constructorul chinez.
Administratie 07/05 15:10


Șantierul de la pista Aeroportului Craiova se va întinde pe 9.000 metri pătrați

Consilierii județeni au aprobat, în ședință extraordinară, un proiect de hotărâre prin care instituția dă în administrare Aeroportului Internațional Craiova peste 9.000 metri pătrați de teren. Aici urmează a se realiza șantierul pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a pistei aeroportului.
Administratie 07/02 12:55


Ion Prioteasa, reales vicepreședinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România

Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a fost reconfirmat în funcția de vicepreședinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR), prin voturile exprimate în cadrul adunării generale desfășurate miercuri, în București, la Palatul Parlamentului. Totodată, conducerea UNCJR va fi în continuare asigurată de președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan.
Administratie 07/01 15:37


Olguța Vasilescu, prim-vicepreședinte al Asociației Municipiilor din România

Edilul Craiovei ocupă, începând de vineri, funcția de prim-vicepreședinte al Asociației Muncipiilor din România. Lia Olguța Vasilescu îl secondează la conducerea acestui forum pe Robert Negoiță.
Administratie 06/26 13:36


Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord în România, în vizită în Bănie

Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a primit, joi, vizita ambasadorului Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord în România, Excelența Sa Paul Brummell.
Administratie 06/25 18:44


Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii, a vizitat Bănia

Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummell, s-a întâlnit, joi dimineață, cu primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, cu care a discutat despre intenția a două companii englezești de a investi în Bănie.
Administratie 06/25 11:04


Olguța Vasilescu organizează la Primăria Craiova bursa locurilor de muncă

Primarul Lia Olguța Vasilescu înființează în cadrul municipalității craiovene bursa locurilor de muncă. Craiovenii își vor depunde cv-urile la primărie iar un angajat al municipalității le va înainta societăților comerciale care se adresează primarului pentru a angaja forță de muncă de pe piața craioveană.
Administratie 06/19 20:31


Olguța Vasilescu vrea bani europeni pentru trenulețe turistice și parcul Cornițoiu

Municipalitatea craioveană va depune mai multe proiecte pentru accesarea de fonduri europene în colaborare cu municipalitatea din Pleven. Documentația este deja în lucru astfel încât să fie depusă în luna august, înainte de închiderea liniilor de finanțare.
Administratie 06/19 14:43


Construcția noului stadion va începe în august

Construcția noului stadion din Craiova va începe în a doua parte a lunii august a acestui an. Până atunci, specialiștii de la firma ConA trebuie să realizeze documentația necesară pentru construiea arenei sportive.
Administratie 06/18 17:53


S-a reluat plata online a taxelor și impozitelor

Primăria Muncipiului Craiova a reluat începând cu data de 17.06.2015 plăţile în contul impozitelor şi taxelor locale aferente bugetului local al Municipiului Craiova, prin intermediul ghişeului virtual de plăţi www.ghiseul.ro.
Administratie 06/18 13:01


15 milioane de euro investite în transportul în comun

Municipalitatea craioveană se confruntă, în această perioadă, cu multe reproșuri din partea unor craioveni care sunt deranjați de lucrările de reabilitare a căii de rulare a tramvaielor. Însă, reprezentanții primăriei Craiova susțin că lucrurile vor intra pe făgaș normal în luna septembrie când se vor finaliza lucrările de reabilitare a liniei de tramvai dar vor mai fi achiziționate și alte autobuze noi.
Administratie 06/17 23:51


A început asfaltarea în Bariera Vâlcii

În această dimineaţă, zeci de utilaje au intrat în Bariera Vâlcii pentru a turna asfaltul pe arteră. Lucrările de reabilitare a arterei ar trebui finalizate, conform contractului, la 31 decembrie 2015.
Administratie 06/15 12:27


Lia Olguţa Vasilescu: 88 la sută din craioveni se împotrivesc construirii reactorului de la Centrala Kozlodui

Municipalitatea craioveană va organiza referendum cu privire la înfiinţarea unui reactor nuclear la Kozlodui în condiţiile în care societatea civilă va reuşi să strângă semnăturile necesare unui astfel de demers.
Administratie 06/12 15:40


Lia Olguţa Vasilescu şi-a facut bilanţul celor trei ani de mandat: două stadioane, un cartier de locuinţe, apă potabilă pentru craioveni, spitale renovate şi investiţii în şcoli

Edilul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, le-a dezvăluit colegelor din organizaţia de femei a Partidului Social Democrat, filiala Craiova, cum au fost cei trei ani de mandat în fruntea administraţiei craiovene. Olguţa Vasilescu le-a prezentat acestora bilanţul celor trei ani, vorbind despre toate investiţiile pe care le-a realizat, început sau sunt pe cale să fie recepţionate.
Administratie 06/11 22:06


Circulația bicicletelor în Centrul Istoric va fi interzisă

Municipalitatea craioveană dorește să interzică accesul craovenilor pe biciclete în Centrul Istoric. Motivul este reprezentat de siguranța celorlalți cetățeni care pot cădea victimele bicicliștilor neatenți.
Administratie 06/11 14:38

Cauta in site:

Video

Ziua Imnului Național al României a fost sărbătorită în Bănie

Proiect ,,Eco Pescar, promovarea ecoturismului in localitati riverane Dunarii''

Curs valutar

Cursul BNR din 28/07/2015:

1 Euro (EUR) = 4.4155 RON
1 Dolar SUA (USD) = 3.9927 RON
1 Lira sterlina (GBP) = 6.2317 RON
1 Dolar canadian (CAD) = 3.0705 RON
1 Franc elvetian (CHF) = 4.1441 RON
1 Gram de aur (XAU) = 140.5505 RON


Ultimul număr

Nr 215 - Deschide PDF


Redacția LUPA

Ziar editat de SC PROTECT NPG SRL Craiova, Dolj
Adresa: Fratii Golesti, nr.12, Craiova, Dolj

Fondator: Cătălin Găgeatu

Redactor șef: Anca Ochianu
email: anca.ochianu@lupamea.ro
tel: 0767.302.668

Contact:
email: redactia@lupamea.ro
tel: 0251.453.704