Asociațiile de proprietari, provocarea mandatului lui Preda

Noul administrator public al municipiului Craiova, Radu Preda, și-a preluat deja atribuțiile care i-au fost repartizate de primarul Lia Olguța Vasilescu. Preda va trebui să dea piept cu craiovenii, el fiind cel care coordonează și răspunde de serviciile publice.
Administratie 03/04 23:32


Peste 400.000 de lei pentru reabilitarea Spitalului de Urgenţă Craiova

Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a participat, miercuri, 4 martie a.c., la evenimentul de lansare a investiției privind serviciile de proiectare aferente lucrărilor de consolidare și reabilitare a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Craiova.
Administratie 03/04 23:23


Piaţa Centrală din Craiova va avea parcare supraterană

SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA SRL intenţionează să realizeze, în cursul acestui an, o parcare supraterană în Piaţa Centrală, care ar dubla numărul de locuri de parcare oferit în prezent clienţilor celei mai mari pieţe din municipiu.
Administratie 03/04 15:49


Peste 11 milioane euro - fonduri Regio, pentru reabilitarea Parcului "Nicolae Romanescu" din Craiova

Parcul "Nicolae Romanescu", cel mai mare parc natural din estul Europei, va fi reabilitat după 100 de ani de la inaugurare, printr-un proiect finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2007-2013, Axa 1 - Sprijinirea dezvoltării durabile a oraselor-poli de creştere, DMI 1.1 – Planuri integrate de dezvoltare urbană, Sub domeniul „Poli de creştere”.
Administratie 03/03 18:39


Direcția și Taxe și Impozite reziliază contractul cu ghiseul.ro

Craiovenii care își plăteau taxele și impozitele prin intermediul portalului www.ghiseul.ro, serviciu sistat ca urmare a încălcării clauzelor contractuale privind contractul de servicii de acceptare de plăţi elecronice prin intermediul Sistemului Naţional Electronic de Plată, pot apela la alte modalități de a vira bani către bugetul local.
Administratie 03/03 17:51


Lia Olguța Vasilescu: În trei luni începem reconstrucția Parcului Nicolae Romanescu

Municipalitatea craioveană a primit finanțare pentru reabilitarea Parcului “Nicolae Romanescu”, proiectul urmând a fi realizat după schițele arhitectului Edouard Redont.
Administratie 03/02 21:28


25 milioane euro pentru alimentare cu apă în Dolj

Primarul Municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a dezvăluit, într-o postare de pe o rețea de socializare, că 25 milioane euro vor fi investite în sistemul de alimentare cu apă în județul Dolj. Aproape trei sferturi din sumă vor ajunge în municipiul Craiova
Administratie 03/02 16:38


Primarul comunei Amărăștii de Jos, declarat incompatibil de ANI

Primarul comunei doljene Amărăștii de Jos a fost declarat incompatibil de către inspectii Agenției Naționale de Integritate. Decizia a fost făcută publică, luni, 2 martie.
Administratie 03/02 15:57


Pesedistul Gheorghe Nedelescu ar fi vrut să lase craiovenii fără căldură în calorifere

UPDATE! Fostul administrator public al municipiului Craiova, Gheorghe Nedelescu, pare a fi uitat promisiunile pe care le făcea craiovenilor atunci când ieșea la întâlnirile publice cu cetățenii orașului. Sursele Lupa susțin că Gheorghe Nedelescu, manager peste divizia de termoficare din cadrul Complexului Energetic Oltenia, ar fi solicitat întreruperea furnizării agentului termic către societatea de termoficare SC Termo Craiova SRL, astfel încât craiovenii să rămână, în plină iarnă, fără căldură în calorifere.
Administratie 02/27 17:08


2.011 câini comunitari, eutanasiați anul trecut în Craiova

Lucrătorii Serviciului de gestionare a câinilor fără stătân din cadrul SC Salubritate Craiova au capturat, în cursul anului trecut, 2.680 de animale fără adăpost, aflați pe domeniul public.
Administratie 02/27 12:20


Peste 40 % din cifra de afaceri RAT Craiova reprezintă încasări din vânzarea biletelor și abonamentelor

Conform unui bilanț întocmit de primarul municipiului Craiova pentru anul 2014, Regia Autonomă de Transport Craiova a înregistrat o creștere a încasărilor din vânzarea biletelor și abonamentelor.
Administratie 02/27 12:03


Craiova are indicatoare spre Europa

Municipalitatea craioveană a montat, în ultima perioadă, mai multe indicatoare pe arterele principale din Bănie. Ele fac parte dintr-un proiect cu o durată de patru ani, urmând ca la finalul acestuia, fiecare imobil din Craiova să aibă montat o plăcuță cu numărul blocului dar și strada pe care acesta este construit.
Administratie 02/26 01:21


Zona Metropolitană Craiova se pregătește pentru finanțările europene

Conducerea Zonei Metropolitane Craiova a pregătit deja strategia pentru atragerea de fonduri europene, pentru exercițiul financiar 2015-2020, care să ajute la dezvoltarea localităților care fac parte din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară “Zona Metropolitană Craiova”.
Administratie 02/26 01:20


Mihai Cilibiu, avansat ca și consilier în corpul de control ANCPI

Mihai Cilibiu a fost promovat în cadrul Corpului de Control al președintelului Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară.
Administratie 02/25 15:03


CJ Dolj a semnat contractul de construire a stațiilor pentru deșeuri Mofleni – Craiova

Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a prezidat, vineri după-amiază, întâlnirea prilejuită de semnarea contractului pentru proiectarea și construirea stațiilor de sortare și de compostare a deșeurilor de la Mofleni - Craiova, o investiție majoră, în valoare de aproximativ 10 milioane de euro.
Administratie 02/22 17:52


Dan Dașoveanu: Trebuie să mă înham la muncă

Postul de viceprimar al Craiovei lăsat liber de Cristina Calangiu va fi ocupat de consilierul independent Dan Dașoveanu. Acesta a primit girul colegilor consilieri municipali pentru a o seconda pe Lia Olguța Vasilescu la conducerea Primăriei Municipiului Craiova.
Administratie 02/19 01:49


CJ Dolj în bună colaborare cu administraţia bulgară

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, s-a întâlnit, marți 17 februarie 2015, cu o delegație de reprezentanți ai Administrației Districtului Vratsa, din Bulgaria, formată din viceguvernatorii Irina Yordanova Ivanova și Miroslav Petrov Komitski, în cadrul unei ședințe de lucru din proiectul cu finanțare europeană privind „Centrul transfrontalier pentru informații și comunicații Dolj - Vratsa“.
Administratie 02/19 01:40


Căminul pentru Persoane Vârstnice din Craiova, în casă nouă

După ce o parte din bătrânii care trăiesc la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Craiova au fost mutați în vara anului 2014 într-un corp de clădire proaspăt renovat, directorul azilului, Vali Giurcă vrea să mai amenajeze în acest an încă un corp de clădire aflat în curtea Căminului pentru a-l pune la dispoziția oamenilor fără locuință.
Administratie 02/19 01:39


Primăria Craiovă alocă suma de 550.000 lei pentru organizarea Selecției Naționale a Eurovision 2015

Consilierii municipali au votat asocierea Primăriei Craiova cu Societatea Română de Televiziune pentru organizarea finalei Selecției Naționale a Eurovision 2015. Acest eveniment va avea loc la Sala Polivalentă din municipiul Craiova.
Administratie 02/18 10:35


Dan Dașoveanu este noul viceprimar al Craiovei

Dan Dașoveanu a fost ales astăzi viceprimar al Craiovei. Consilierii municipali l-au votat în unanimitate.
Administratie 02/18 10:30

Cauta in site:

Video

Surprize pentru spectatorii de la Eurovision 2015: Te văzui la Eurovision, te trimisăi la Viena!

Festivalul ,,ADRIAN PAUNESCU''

Curs valutar

Cursul BNR din 05/03/2015:

1 Euro (EUR) = 4.4454 RON
1 Dolar SUA (USD) = 4.0228 RON
1 Lira sterlina (GBP) = 6.1358 RON
1 Dolar canadian (CAD) = 3.2399 RON
1 Franc elvetian (CHF) = 4.1532 RON
1 Gram de aur (XAU) = 155.2201 RON
Ultimul număr

Nr 203 - Deschide PDF


Redacția LUPA

Ziar editat de SC PROTECT NPG SRL Craiova, Dolj
Adresa: Fratii Golesti, nr.12, Craiova, Dolj

Fondator: Cătălin Găgeatu

Redactor șef: Anca Ochianu
email: anca.ochianu@lupamea.ro
tel: 0767.302.668

Contact:
email: redactia@lupamea.ro
tel: 0251.453.704