Eliza Peța, director interimar la Salubritate

Postul de manager al SC Salubritate Craiova SRL va fi ocupat, începând cu 1 ianuarie, de Eliza Peța, șefa cabinetului primarului municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu.
Administratie 12/18 21:38


Mihail Cristian Negulescu, în locul lui Păloiu la CJ Dolj

După ce Marian Daniel Păloiu și-a pierdut calitatea de consilier județean, locul lui va fi ocupat de către Mihail Cristian Negulescu, decizie luată, astăzi, 18 decembrie, de plenul Consiliului Județean Dolj.
Administratie 12/18 13:09


Ion Prioteasa: „Anul 2014 a fost un adevărat pilon al dezvoltării județului Dolj”

Astăzi, în cadrul ultimei sedințe de Consiliu Județean din acest an, un grup de copii de la Ansamblul Folcloric „Alunelul” din Pielești au adus în dar colinde oltenești pentru a face simțită mai intens apropierea sărbătorilor. După ce a ascultat cu drag colindele, președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa a a vorbit despre rezultatul activităţilor întreprinse pe parcursul anului curent, precizând că anul 2014 a fost „un adevărat pilon al dezvoltării județului Dolj”.
Administratie 12/18 12:33


Momente de reculegere în ședința Consiliului Local Municipal Craiova

Consilierii municipali craioveni au ținut un moment de reculegere în memoria eroilor Revoluției din 1989.
Administratie 12/18 10:24


Centrul istoric prinde culoare

Cinci luni mai sunt până la finalizarea lucrărilor de reabilitare a centrului istoric, iar municipalitatea face ultimele demersuri pentru realizarea investițiilor în această zonă. Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, susține că proprietarii clădirilor s-au aliniat la solicitările experților, iar la finalul investiției, centrul istoric al Băniei va fi fi cel mei frumos din România.
Administratie 12/11 00:00


Șoferii vor avea "verde" în municipiul Craiova

Primăria Municipiului Craiova anunţă că, începând cu data de 09.12.2014, vor demara lucrările de racordare la Sistemul de funcţionare corelată a semafoarelor situate pe relaţia Calea Severinului – bulevardul Nicolae Titulescu – Calea Bucureşti.
Administratie 12/08 15:39


Patinoarul şi Orăşelul Copiilor îi aşteaptă pe craiovenii dornici de distracţie

La început de decembrie, Craiova s-a îmbrăcat în straie de sărbătoare, dând startul celei mai frumoase perioade a anului. Mii de luminiţe colorate au împânzit centrul oraşului, aducând un strop din magia şi emoţia Crăciunului. În Piaţa „Mihai Viteazul”, iubitorii de distracţii de sezon şi-au dat jos patinele din cui şi s-au avântat pe luciul de gheaţă al patinoarului, în timp ce pe esplanada Teatrului Naţional „Marin Sorescu”, unde este amenajat Orăşelul Copiilor, cei mici au făcut coadă la tiribombe.
Administratie 12/03 23:53


Programul traseelor RAT de Ziua Națională a României

Pe 1 decembrie, autobuzele vor circula după un program de zile nelucrătoare (sâmbătă, duminică și sărbători legale), a anunțat RAT Craiova.
Administratie 11/28 11:59


Prefectura Dolj: Locuinţe modulare pentru vâlcenii afectaţi de inundaţii şi alunecări de teren

Prefectura Judeţului Dolj a sprijinit transferul a cinci construcţii uşoare din elemente modulate, care vor fi repartizate familiilor din judeţul Vâlcea, afectate de inundaţii au alunecări de teren.
Administratie 11/27 14:57


Bănia se pregătește de sărbătoare

Craiovenii vor avea parte de o petrecere în aer liber pentru noaptea dintre ani. Pentru Revelion, municipalitatea intenționează să organizeze un concert cu cei mai în vogă artiști români fără a scoate de la buget niciun leu.
Administratie 11/27 00:46


Lucian Dindirică, reconfirmat pentru încă un mandat la conducerea Bibliotecii Aman

Astăzi, în cadrul ședinței de Consiliu Județean a fost aprobat rezultatul final al concursului de management organizat pentru Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”. Lucian Dindirică a câștigat concursul și a fost confirmat din nou ca manager al Bibliotecii Județene pentru încă un mandat de trei ani.
Administratie 11/26 20:41


Elevii sportivi vor fi premiați cu ocazia Galei Sportului Școlar Doljean

Consiliul Județean Dolj în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean și Instituția Prefectului Județului Dolj contribuie la premierea elevilor sportivi cu ocazia Galei Sportului Școlar Doljean. Suma oferită de CJ Dolj este de 700 de milioane lei.
Administratie 11/26 18:11


Restricţii de circulaţie de 1 decembrie

Primăria Craiova a anunţat că în data de 1 decembrie, în intervalul orar 7.00 – 14.00, se închide circulaţia rutieră în vederea desfăşurării ceremoniei militare dedicată celebrării Zilei Naţionale a României.
Administratie 11/26 16:08


Lia Olguța Vasilescu: Stadionul este licitat și bugetat pentru 2015. Acest guvern s-a ținut de promisiune

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, susține că noul stadion al Craiovei ar trebui să fie gata în 17 luni de la începerea execuției. Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare iar craiovenii, prietenii edilului pe rețeaua de socializare au postat că “sunt cu sufletul la acest stadion”.
Administratie 11/20 21:25


S-a semnat contractul pentru finanțarea alimentării cu apă în Segarcea, Băilești, Filiași și Poiana Mare

Compania de Apă Oltenia a semnat contractul “Proiectare și execuție de branșamente și racorduri în vederea atingerii gradului de conformare pentru localitățile Segarcea, Băilești, Filiași și Poiana Mare”.
Administratie 11/18 10:47


Lia Olguța Vasilescu: De la începutul mandatului meu au fost repartizate 103 locuințe din care 49 către chiriașii evacuați

De la începutul mandatului, primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a încercat să acopere toată cererea de locuințe din Bănie. În acest timp, municipalitatea a repartizat 103 locuințe din care 49 au fost pentru chiriașii evacuați din imobilele naționale. Astăzi, edilul Băniei a înmânat 20 de chei pentru noile locuințe sociale.
Administratie 11/13 11:05


Compania de Apă Oltenia a primit locul II în Topul Național al Firmelor din România

La ședința de Consiliu Local de astăzi, primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu s-a declarat foarte mulțumită de situația Companiei de Apă Oltenia. Această regie a fost premiată la nivel național pentru rezultatele economice obținute în cursul anului 2013. Preluată în stadiu de faliment, CAO a fost redresată financiar de actuala conducere.
Administratie 11/13 10:59


Craiova pregătită de alegeri, ninsoare și sărbători de iarnă

Iarna ne bate la ușă însă autoritățile sunt pregătite pentru a face față sezonului rece. Până când stratul de zăpadă va prinde consistență, pe străzile Craiovei se asfaltează. De asemenea, la începutul lunii decembrie, va începe demolarea stadionului “Ion Oblemenco”.
Administratie 11/13 00:08


S-a semnat contractul pentru finanțarea masterplanului pentru deșeuri

După aproape șapte ani, conducerea Consiliului Județean Dolj a semnat, luni dimineață, masterplanul pentru deșeuri. Proiectul presupune o finanțare de 54 milioane euro, din care 4,8 milioane sunt alocate de CJ Dolj iar Primăria Craiova va aloca 1,6 milioane euro. Masterplanul pentru deșeuri trebuie finalizat până la finalul anului 2015. Cu ajutorul banilor de la Uniunea Europeană vor fi create 210 locuri de muncă.
Administratie 11/10 11:35


Lucian Cristian Scărlătescu îi ia locul lui Florin Stancu în CJ Dolj

După ce Stancu Florinel a demisionat din funcția de consilier județean, locul a devenit vacant și va fi ocupat de către Lucian Cristian Scărlătescu, decizie luată, miercuri, de plenul Consiliului Județean Dolj.
Administratie 10/29 19:26

Cauta in site:

Video

Ion Prioteasa: „Anul 2014 a fost un adevărat pilon al dezvoltării județului Dolj”

Festivalul ,,ADRIAN PAUNESCU''

Curs valutar

Cursul BNR din 18/12/2014:

1 Euro (EUR) = 4.4705 RON
1 Dolar SUA (USD) = 3.6250 RON
1 Lira sterlina (GBP) = 5.6721 RON
1 Dolar canadian (CAD) = 3.1288 RON
1 Franc elvetian (CHF) = 3.7137 RON
1 Gram de aur (XAU) = 141.1476 RONUltimul număr

Nr 194 - Deschide PDF


Redacția LUPA

Ziar editat de SC PROTECT NPG SRL Craiova, Dolj
Adresa: Fratii Golesti, nr.12, Craiova, Dolj

Fondator: Cătălin Găgeatu

Redactor șef: Anca Ochianu
email: anca.ochianu@lupamea.ro
tel: 0767.302.668

Contact:
email: redactia@lupamea.ro
tel: 0251.453.704