3,7 milioane euro a costat Centrul Turistic pentru Agrement și Sport construit de CJ Dolj

Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a inaugurat miercuri, alături de vicepreședinții Alina Elena Tănăsescu și Cosmin Vasile, Centrul Turistic pentru Agrement și Sport, investiție realizată de CJ în vecinătatea Aeroportului Internațional Craiova, în cadrul unui proiect finanțat prin intermediul Programului Operațional Regional (POR) 2007-2013.
Administratie 06/29 15:33


Olguța Vasilescu: Lucrările la cele două stadioane sunt în grafic

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, susține că lucrările la cele două stadioane, cel de atletism și noua arenă Ion Oblemenco, se încadrează în graficul aprobat de municipalitate.
Administratie 06/27 17:30


Constructorul a finalizat lucrările la Water Parc. Salvamarii încă nu sunt de găsit

Constructorul complexului de agrement din Parcul Tineretului a anunțat că va solicita realizarea recepției lucrării executate la Water Parc. Municipalitatea craioveană mai are însă de trecut un hop, acela de a angaja salvamarii, conform solicitărior Uniunii Europene.
Administratie 06/27 15:45


Liberalii au făcut țigănie în Consiliu Județean din cauza scaunelor ocupate de doamnele din PSD

Consilierii județeni din partea Partidului Național Liberal Dolj au boicotat prima ședință a Consiliului Județean Dolj din cauză că nu li s-a aprobat solicitarea prin care doreau să ocupe în sală aceleași scaune pe care le-au fost rezervate în mandatul trecut. Și ca situația să fie și mai penibilă, Nicolae Giugea, liderul PNL Dolj a anunțat că liberalii nu vor participa la votul pentru desemnarea președintelui CJ Dolj nici la cel pentru alegerea celor doi vicepreședinți.
Administratie 06/23 17:52


Lia Olguța Vasilescu depune jurământul pentru un nou mandat de primar

La acestă oră, la sediul Primăriei Craiova, are loc ședința de constituire a noului Consiliu Local Municipal Craiova. Tot astăzi, Lia Olguța Vasilescu va depune jurământul pentru un nou mandat de primar al Băniei.
Administratie 06/23 12:04


CJ Dolj a depus primul proiect din Oltenia pentru a obține finanțare pe Programul Operațional Regional (POR) 2014 – 2020

Consiliul Județean (DJ) Dolj a înaintat, vineri, spre finanțare din fonduri europene documentația pentru modernizarea drumului județean 552 Craiova - Cetate, acesta fiind primul proiect depus la nivelul întregii regiuni de dezvoltare Sud-Vest Oltenia în cadrul Programului Operațional Regional (POR) 2014 - 2020, a anunțat președintele CJ, Ion Prioteasa.
Administratie 05/29 13:48


Centrul Transfrontalier de Informaţii și Comunicaţii Dolj – Vratza

Consiliul Judeţean Dolj, în calitate de Partener Lider, în parteneriat cu Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman – Craiova, partener 2, Biblioteca Regională Hristo Botev – Vratsa, partener 3 și Administrația Districtului Vratsa, partener 4, implementează proiectul “Centrul Transfrontalier de Informaţii şi Comunicaţii Dolj - Vratza”, finanțat în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră România – Bulgaria 2007-2013, Axa prioritară 1: Accesibilitate – Îmbunătăţirea mobilităţii şi a accesului la infrastructura de transport, informaţii şi comunicaţii în regiunea transfrontalieră, Domeniul de intervenţie 2 - Dezvoltarea reţelelor şi a serviciilor de informaţii şi comunicaţii în zona transfrontalieră.
Administratie 05/27 14:18


Spitalul municipal prinde contur

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, este mulțumit de modul în care sunt derulate lucrările la noul spital municipal. Edilul susține că angajații firmei constructoare muncesc ca noua unitate medicală să fie finalizată până la finalul anului.
Administratie 05/26 00:07


Peste 30.000 de doljeni au primit, iarna trecută, ajutoare pentru încălzire

Peste 30.000 de persoane din județul Dolj au primit, în lunile de iarnă, ajutoare de la stat pentru încălzirea locuinței. Din analiza datelor prezentate rezultă că, în perioada sezonului rece noiembrie 2015 - martie 2016, faţă de sezonul rece noiembrie 2014 - martie 2015, a scăzut numărul cererilor de acordare a ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei.
Administratie 05/26 00:06


Se caută opt salvamari pentru Water Parc

Municipalitatea craioveană se află în mare dificultate în a deschide publicului larg, pe 1 iunie, complexul Water Parc, din Parcul Tineretului, din cauză că nu se găsesc, în Bănie, salvamari cu acte în regulă.
Administratie 05/18 18:48


Bazarul Craiovei își așteaptă vitraliile

Lucrările de reabilitare a bazarului din centrul istoric al Craiovei vor fi finalizate în curând, urmând a fi montat planșeul iar proprietarii imobilelor ar trebui să își reabiliteze fațadele clădirilor. Municipalitatea craioveană a alocat pentru această lucrare peste 158.000 lei.
Administratie 05/12 00:09


Asfalt de 36 de milioane euro pe străzile din Bănie

36 de milioane de euro investește municipalitatea craioveană în asfaltarea mai multor străzi și bulevarde din Bănie, în cadrul acordului – cadru semnat în luna septembrie 2014. Astfel, multe lucrări au fost deja finalizate iar altele au demarat în aceste zile, unul dintre principalele șantiere fiind deschis pe bulevardul Nicolae Romanescu.
Administratie 05/12 00:08


Circulația tramvaielor a fost reluată. Olguța vrea să cumpere, în 2017, tramvaie noi

Circulația tramvaielor a fost reluată în această dimineață, în municipiul Craiova, după ce aceasta a fost sistată timp de trei ani, perioadă în care a fost reabilitată calea de rulare dar și bulevardul Calea București.
Administratie 05/04 13:11


Olguța Vasilescu: Există foarte mulți neavizați care își dau cu părerea

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, dorește să pună capăt speculațiilor din oraș cu privire la lucrările ce se efectuează în Parcul “Nicolae Romanescu”. Edilul dă asigurări că bordurile ce se montează nu sunt de proastă calitate, nici albia lacului nu va fi betonată dar nici că din parc se taie arborii.
Administratie 04/28 00:11


Olguţa Vasilescu: În noiembrie vom avea cel mai frumos şi cel mai modern stadion din România

Lucrările la noua arenă “Ion Oblemenco” sunt în grafic, constructorul reuşind să toarne platforma şi pentru cel de-al doilea etaj de la Peluza Sud. Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a inspectat şantierul şi este convins că stadionul va fi gata în luna noiembrie a acestui an.
Administratie 04/21 20:22


Ministerul Culturii, la proba de “garduri” în Parcul “Nicolae Romanescu”

Comisia Ministerului Culturii, trimisă în Bănie cu mare fast de Vlad Alexandrescu, a fost nevoită să își potolească elanul după cele două vizite efectuate în Parcul “Nicolae Romanescu”, vizat de mai multe plângeri din partea societății civile. “Glasul” membrilor comisiei abia se mai aude acum când s-a observat că proiectul tehnic al lucrării are aviz din partea Ministerului Culturii.
Administratie 04/21 19:05


Lucrările din „Romanescu”, gata într-o lună și jumătate

Modernizarea și reabilitarea Parcului “Nicolae Romanescu” continuă sub atenta supraveghere a specialiștilor din cadrul Ministerului Culturii. Firma care a câștigat licitația pentru lucrările din parc a finalizat de introdus sistemul de canalizare iar acum se montează bordurile pe marginea aleilor din parc.
Administratie 04/14 16:05


Au venit banii de la chinezi

Lucrările din cartierul de locuințe de pe strada Caracal vor începe în scurt timp. Societățile care trebuiau să primească bani de la dezvoltatorul chinez s-au trezit în cont cu o parte din sumele pe care le aveau de încasat.
Administratie 04/14 15:42

Cauta in site:

Video

Ştiinţa, în luptă cu adversarii, arbitrii şi Digisport: "Vrem să tragem un semnal de alarmă"


Curs valutar

Cursul BNR din 26/08/2016:

1 Euro (EUR) = 4.4568 RON
1 Dolar SUA (USD) = 3.9458 RON
1 Lira sterlina (GBP) = 5.2093 RON
1 Dolar canadian (CAD) = 3.0603 RON
1 Franc elvetian (CHF) = 4.0849 RON
1 Gram de aur (XAU) = 168.2311 RON


Redacția LUPA

Ziar editat de SC PROTECT NPG SRL Craiova, Dolj
Adresa: Bd. N.Titulescu, nr.7, Craiova, Dolj

Fondator: Cătălin Găgeatu

Redactor șef: Anca Ochianu
email: anca.ochianu@lupamea.ro
tel: 0767.302.668

Contact:
email: redactia@lupamea.ro
tel: 0251.453.704