Investitorii britanici dau târcoale Craiovei, în Bănie se vor produce filtre de apă Portsmouth

Britanicii de la Portsmouth Aviaton au revenit în Craiova după ce în urmă cu doar o lună de zile au inaugurat prima stație de epurare în Dăbuleni, Dolj. Acum reprezentanții companiei vor să construiască o fabrică de filtre de apă în Parcul Industrial II.
Administratie 07/23 12:53


A fost pusă piatra de temelie la noua clădire a Tribunalului Dolj

Tribunalul Dolj se va muta din anul 2016 într-o clădire nouă, modernă și concepută pentru a putea susține întreaga activitate a instituției de justiție. Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a pus azi, 18 iulie, piatra de temelie, dând astfel tonul începerii lucrărilor la noua construcție.
Administratie 07/18 21:32


Ministrul de Interne al României are încredere în reprezentanţii administraţiei publice doljene

Vicepremierul pentru Securitate Naţională şi ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a participat, vineri, 18 iulie, la ceremonia de învestire în funcţia de prefect de Dolj a lui Sorin Răducan. Oprea a vorbit despre relaţiile foarte bune existente între administraţia de la nivel central şi cea de la nivelul judeţului Dolj.
Administratie 07/18 11:09


Sorin Răducan a fost învestit în funcţia de prefect al judeţului Dolj

Fostul director al APIA Dolj, Nicolae Sorin Răducan a preluat azi, 18 iulie, oficial frâiele judeţului Dolj. Acesta a fost învestit în funcţia de prefect de către vicepremierul pentru Securitate Naţională, Gabriel Oprea.
Administratie 07/18 11:05


Noul prefect va investit în funcţie mâine

Noul prefect al județului Dolj, Sorin Răducan, va fi învestit în funcție mâine, de la ora 9:30, în sala mare de ședințe a Palatului Administrativ.
Administratie 07/17 15:50


Oltchim va fi repus pe picioare până la sfârșitul acestui an

Afirmația a fost făcută de ministrul Economiei, Constantin Niță, la Craiova. Privatizarea combinatului chimic Oltchim a fost amânată din cauza lipsei de pregătire a investitorilor. Combinatul urmează să treacă printr-un proces de restructurare și va fi repus pe picioare, iar la sfârșitul anului ar trebui să fie pe profit.
Administratie 07/17 14:00


Primăria Craiova schimbă gardul locurilor de joacă din oraș

Angajații RAADPFL Craiova au intrat în cartiere unde se ocupă cu mare atenție de reabilitarea locurilor de joacă. Primăria Craiova dorește ca pe lângă reparații să schimbe și gardul împrejmuitor cu unul din lemn, mai plăcut ochiului.
Administratie 07/16 16:05


Aleile din centrul vechi al Craiovei prind formă și culoare

Aleile din centrul vechi au fost pavate, strada Traian Demetrescu a fost finalizată iar celelalte pe celelalte străzi vor fi amplasate pavele în zilele următoare.
Administratie 07/15 14:28


Primăria Craiova achiziționează mobilier și electronice pentru Căminul Breasta

Căminul Cultural „Constantin Argetoianu” din comuna Breasta este în plin proces de reabilitare pe fonduri europene obținute de municipalitate. Prin același proiect de reabilitare se deschid mai multe lictații de achiziționare de mobilier, eletronice, electrocasnice și dotări PSI.
Administratie 07/11 11:19


Concurs de soluții pentru înfrumusețarea fântânii „Ciuperca”

Primăria Craiova a scos la licitație un proiect prin care se solicită cel mai bun plan de reamenajare atât în ceea e privește aspectul cât și în ceea ce privește funcția fântânii „Ciuperca”.
Administratie 07/11 11:03


Primarul din Afumați, declarat incompatibil de Agenția pentru Integritate

Marian Belu a atras atenția Agenției Naționale pentru Integritate care transmite faptul că primarul din Afumați se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 23 iunie 2009.
Administratie 07/11 10:26


Nouă stație de autobuz înființată în Craiova

RAT Craiova anunţă publicul călător, că începand cu data de 14.07.2014, se infiinţează o nouă staţie de autobuz pe traseul E1T, denumita staţia „Independența”.
Administratie 07/11 10:07


Sorin Răducan, noul prefect de Dolj

Marius Cristinel Deca a pierdut fotoliul de prefect în fața fostului director al APIA Dolj, Nicolae Sorin Răducan.
Administratie 07/10 19:05


Craiova în mandatul Olguţei e pe plus

Doi ani au trecut de când Lia Olguţa Vasilescu a câştigat marea bătălie cu Antonie Solomon şi a preluat mandatul de primar al Craiovei. 16 promisiuni le-a făcut craiovenilor şi după 24 de luni la conducerea unuia dintre cele mai mari municipii din România, Lia Olguţa Vasilescu se declară mulţumită de modul în care lucrurile au evoluat în acest timp.
Administratie 07/10 00:36


Arhitectura Băniei străbate limita timpului, Craiova își regăsește identitatea

Municipiul Craiova se află într-un amplu proces de revitalizare și de uniformizare. Străzile, clădirile, blocurile, spațiile verzi, până și chioșcurile își schimbă aspectul în încercarea de a da o nouă imagine acestei vechi cetăți.
Administratie 07/10 00:13


Muzeul de Artă Craiova îşi va deschide porţile

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a vizitat Muzeul de Artă, anunţând, în mod oficial, finalizarea lucrărilor, mulţumindu-le apoi constructorilor pentru o treabă bine făcută. Obiectivul cultural va fi deschis vizitatorilor peste o lună, urmând ca inaugurarea oficială să aibă loc ceva mai târziu.
Administratie 07/09 23:33


Totemul de la intrarea în Craiova urmează a fi schimbat

Primăria Craiova a lansat concursul de idei pentru pentru schimbarea totemului amplasat la ieșirea - intrarea către - dinspre București. Pentru cea mai bună idee municipalitatea oferă un premiu de 23.000 de lei.
Administratie 07/08 17:52


UPDATE: Primarul din Daneţi, cercetat pentru afaceri cu fratele lui Bercea Mondial

Primarul comunei doljene Constantin Spiridon a fost reținut de ofiţerii Serviciului de Investigarea Fraudelor, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. Edilul este suspectat de comiterea infracţiunii de abuz în serviciu.
Administratie 07/08 14:23


Operele lui Brâncuşi, ridicate pe socluri la Muzeul de Artă din Craiova

Muzeul de Artă din Bănie revine la viaţă. După ce vă anunţam finalizarea lucrărilor şi pregătirea expoziţiilor. Azi putem să vă spunem că exponatele îşi vor ocupa în curând locul binemeritat în cadrul clădirii – emblemă a Olteniei.
Administratie 07/08 12:47


Olguţa Vasilescu: Nu se intrase în spitale pentru amenajare de 25 ani

Toate spitalele aflate în subordinea municipalităţii craiovene au intrat, încă din 2013, într-un amplu proces de modernizare. După spitalul pentru copii şi maternitate, a venit rândul celui de Neuropsihiatrie dar şi celui de Boli Infecţioase.
Administratie 07/08 00:41

Cauta in site:

Video

Gane: "Suntem favoriţi cu Pandurii, fiindcă jucăm acasă"

Festivalul ,,ADRIAN PAUNESCU''

Curs valutar

Cursul BNR din 24/07/2014:

1 Euro (EUR) = 4.4155 RON
1 Dolar SUA (USD) = 3.2766 RON
1 Lira sterlina (GBP) = 5.5758 RON
1 Dolar canadian (CAD) = 3.0554 RON
1 Franc elvetian (CHF) = 3.6343 RON
1 Gram de aur (XAU) = 136.9472 RONUltimul număr

Nr 182 - Deschide PDF


Redacția LUPA

Ziar editat de SC PROTECT NPG SRL Craiova, Dolj
Adresa: Fratii Golesti, nr.12, Craiova, Dolj

Fondator: Cătălin Găgeatu

Redactor șef: Anca Ochianu
email: anca.ochianu@lupamea.ro
tel: 0767.302.668

Contact:
email: redactia@lupamea.ro
tel: 0251.453.704