Parade, piese de teatru deosebite, regizori de renume, în Craiova. Festivalul Shakespeare este așteptat cu mare curiozitate de craioveni

Craiova este gazda Festivalului Internațional Shakespeare ce se va desfășura în perioada 23 aprilie - 3 mai. Municipalitatea Craioveană, cea care și sponsorizează evenimentul cultural, promite o serie de spectacole de referință ce vor aduce puncte importante Craiovei în bătălia purtată pentru titlul de Capitală Culturală Europeană.
Administratie 13:22


RAT Craiova își trimite autobuzele spre Mall-ul Cultural

RAT Craiova anunță publicul călător că în zilele de 12 și 13 aprilie, traseele 1 și 24 vor fi deviate atât pe tur cât și pe retur pe str.Târgului, pana la Centrul Multifuncțional, cu ocazia desfășurării evenimentului ,,Zilele Porților Deschise pentru Festivalul Primăverii ’’
Administratie 04/11 14:13


Spitalul Județean din Craiova a primit aparatură medicală de la CEZ Distribuție

Spitalul Județean de Urgență Craiova beneficiază de cinci echipamente medicale noi începând cu luna decembrie 2013. Aparatura a fost achiziționată prin fonduri alocate de CEZ Distribuție în cadrul proiectului „Energie pentru bine”.
Administratie 04/11 11:42


CJ Dolj a inaugurat hangarul elicopterului SMURD

Elicopterul SMURD are de azi casă nouă pe Aeroportul Internațional Craiova. Consiliul Județean Dolj a investit în construirea unui hangar modern și a unor camere în care să își desfășoare activitatea medicii, asistenții și piloții atunci când sunt la sol.
Administratie 04/10 12:33


Aeroportul Craiova – poartă deschisă spre Europa

Modernizarea şi dezvoltarea Aeroportului Craiova a reprezentat pentru conducerea Consiliului Judeţean Dolj o adevărată provocare. După mai mulţi ani în care s-au investit aproximativ zece milioane euro dar şi muncă multă, Aeroportul din Bănie deserveşte întreaga regiune a Olteniei.
Administratie 04/09 23:03


Prioteasa, în inspecţie la piaţa de gros din Dăbuleni

Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a inspectat, miercuri, șantierul pe care se desfășoară lucrările de amenajare a pieței de legume și fructe din orașul Dăbuleni, investiţie în valoare de peste 350.000 de euro realizată printr-un proiect cu fonduri europene, implementat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră România - Bulgaria 2007 - 2013.
Administratie 04/09 17:36


Realizarea noului Parc Industrial Craiova merge ca pe roate

Consiliul Județean Dolj pregătește documentația pentru accesarea unor fonduri europene cu ajutorul căruia să realizeze infrastructura noului parc industrial, High Tech Craiova.
Administratie 04/09 12:12


Singura fabrică de mobilier pentru farmacii din țară, deschisă la Craiova

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a participat în această dimineață la deschiderea primei fabrici de mobilier pentru farmacii din țară. Fabrica își va desfășura activitatea în Parcul Industrial I.
Administratie 04/09 10:33


Municipalitatea s-a bătut pentru autobuzele noi şi a câştigat

Municipalitatea craioveană a câştigat în instanţă procesul al cărei speţă se referea la licitaţia pentru achiziţionarea de autobuze noi.
Administratie 04/08 19:35


Lia Olguţa Vasilescu, după investitori în Dubai

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, participă, în aceste zile, la cea de-a patra ediţie a "Târgului Anual de Investiţii" ce se desfăşoară la Centrul Naţional de Investiţii şi Expoziţii din Dubai, la invitaţia şeicului Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, vicepreşedinte al Emiratelor Arabe Unite, prim-ministru şi conducător al Dubaiului.
Administratie 04/08 12:02


DGASPC Dolj inaugurează prima sală din România specializată de audiere a minorului

La nivelul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj a fost inaugurată azi, 8 aprilie, prima sală de audiere a minorului. Acțiunea face parte din cadrul proiectului „Audis: pentru o mai bună audiere a minorului”, care are ca obiectiv îmbunătățirea practicilor existente în România în instrumentarea cauzelor cu minori.
Administratie 04/08 10:38


Ion Prioteasa, despre situația din Ucraina, problemă dezbătută la CoR

Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a participat, în perioada 1 - 3 aprilie, în calitate de membru și președinte al delegației României la Comitetul Regiunilor (CoR), la cea de-a 106-a sesiune plenară a CoR, desfășurată la Bruxelles.
Administratie 04/06 12:30


Termo nu le mai dă căldură craiovenilor

Pentru că temperaturile de afară au crescut și pe timpul nopții, SC Termo Craiova SRL a decis sistarea furnizării energiei termice.
Administratie 04/03 12:01


RAADPFL Craiova caută spații pentru grătare

Regia Autonomă pentru Administrarea Domeniului Public are o sarcină importantă pentru satisfacerea plăcerilor craiovenilor. În această perioadă sunt amenajate mai multe locuri în care locuitorii municipiului pot încinge grătarul fără a fi amendați.
Administratie 04/03 00:23


CJ Dolj sprijină „Craiova – Capitală Culturală Europeană”

Conducerea Consiliului Judeţean Dolj a intrat în lupta pentru ca Bănia să fie Capitală Culturală Europeană în urmă cu mai mulţi ani. Atunci, liderii administraţiei judeţene au demarat mai multe proiecte pentru modernizarea şi reabilitarea instituţiilor de cultură din Craiova, aflate în subordinea CJ Dolj.
Administratie 04/03 00:09


Compania ETI a primit ajutorul de stat pentru a începe lucrările la fabrica de biscuiți din Craiova

Compania turcă ETI Gida Sanayi ve Ticaret A.Ş. a primit ieri un ajutor de stat de circa şase milioane de euro pentru a deschide o fabrică de biscuiţi în Bănie.
Administratie 04/02 11:05


Construcția cartierului de locuințe amânată, doar o societate interesată să construiască la Craiova

Primăria Craiova va relua licitația pentru construcția cartierului de locuințe deoarece doar societatea Shandong Ningjian Construction Investment Romania, societate cu sediul în Craiova a depus intenția de a anunța construcția celor 1800 de apartamente, pe strada Caracal.
Administratie 03/31 18:10


Florin Stancu părăsește funcția de administrator al județului Dolj

Consilierii județeni doljeni au luat act azi, 27 martie, de întoarcerea administratorului județului Dolj, Florin Stancu, la funcția de director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj.
Administratie 03/27 15:59


Contractele Mediapress disputate și de consilierii locali

Primarul Craiovei , Lia Olguța Vasilescu, a fost acuzată de consilierii PDL de atitudine distructivă, consilieri care în pofida explicațiilor oferite în repetate rânduri nu par să înțeleagă motivele pentru care municipalitatea a decis rezilierea contractelor cu Mediapress Investment.
Administratie 03/27 10:51


Rezultatele bune ale regiilor vin cu beneficii pentru craioveni

Străzi în reabilitare, linii de tramvai în lucru, construcții de parcări, chioșcuri demolate, parcuri și locuri de joacă în cartiere. Craiova se bucură de investiții de milioane de euro și îmbunătăţirile încep deja să apară.
Administratie 03/26 23:30

Cauta in site:

Video

Festivalul International Shakespeare

Masterplanul de apa in Judetul Dolj

Curs valutar

Cursul BNR din 16/04/2014:

1 Euro (EUR) = 4.4762 RON
1 Dolar SUA (USD) = 3.2340 RON
1 Lira sterlina (GBP) = 5.4316 RON
1 Dolar canadian (CAD) = 2.9391 RON
1 Franc elvetian (CHF) = 3.6797 RON
1 Gram de aur (XAU) = 135.0746 RON

Ultimul număr

Nr 172 - Deschide PDF


Redacția LUPA

Ziar editat de SC PROTECT NPG SRL Craiova, Dolj
Adresa: Fratii Golesti, nr.12, Craiova, Dolj

Fondator: Cătălin Găgeatu

Redactor șef: Anca Ochianu
email: anca.ochianu@lupamea.ro
tel: 0767.302.668

Contact:
email: redactia@lupamea.ro
tel: 0251.453.704