12 miliarde de lei vechi pentru aparatura medicală a Spitalului Clinic „Victor Babeș”

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a declarat astăzi, în cadrul ședinței de Consiliu Local, că s-au obținut 12 miliarde de lei vechi de la bugetul național pentru aparatură medicală a Spitalului Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie ”Victor Babeş” Craiova.
Administratie 03/26 11:47


Un craiovean dă de furcă autorităților. Refuză să fie racordat la sistemul de alimentare cu apă

Un craiovean se opune lucrărilor de alimentare cu apă, iar din cauza acestuia, craiovenii care locuiesc pe o stradă nu beneficiază de utilități. Aceștia nu au răspuns apelului făcut de primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, de a ceda terenul pe care ar trebui montate conductele pentru utilități.
Administratie 03/26 11:45


Angajaţii RAADPFL Craiova dau zor la pietruiri şi plantări de primăvară

Angajaţii Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ Craiova au demarat, de mai bine de o lună, o campanie de curăţenie generală în cartierele craiovene. Acum, pentru că au materie primă, specialiştii vor turna piatră pe arterele de pământ din cartierele de la periferia municipiului Craiova.
Administratie 03/26 02:03


Au început lucrarile la cartierul de locuinţe pentru tineri

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilesci, a anunţat astăzi că au fost demarate lucrările la cartierul de locuinţe pentru tineri.
Administratie 03/24 13:38


Craiova, preferata investitorilor străini

O nouă investiție este pe punctul de a se realiza în municipiul Craiova. Un producător polonez, partener Ford, a fost convins să își mute producția în Bănie. Un investitor englez își va reloca afacerea pe meleaguri oltenești după ce administrația locală a promovat facilitățile pe care le oferă afaceriștilor, prin intermediul proiectului Bridge2Romania.
Administratie 03/18 23:15


SC Piețe și Târguri Craiova vrea parcări supraetajate în Piața Centrală

După ce a încheiat anul 2014 cu cel mai mare profit de la înfiinţarea, SC Piețe și Târguri Craiova își propune să realizeze în 2015 mult mai multe proiecte decât anul trecut. Directorul societății comerciale din subordinea municipalităţii craiovene, Claudiu Neagoe, a prezentat, într-un interviu acordat ziarului Lupa Cele mai importante obiective pe care și le propune în acest an, dar și care este situația taxele în piețele din Bănie.
Administratie 03/18 23:09


Ambasadorului Regatului Hașemit al Iordaniei la București, în vizită la Prefectura județului Dolj

Prefectul judeţului Dolj, Nicolae Sorin Răducan, a primit miercuri, 18 martie 2015, vizita Ambasadorului Regatului Hașemit al Iordaniei la București, Excelenţa Sa Saker Malkawi.
Administratie 03/18 17:48


Ambasadorul Canadei la București a vizitat firmele canadiene care activează în Craiova

Ambasadorul Canadei la București, Joanne Lemay, a luat parte ieri la picnicul francofon organizat de Universitatea din Craiova, iar astăzi a vizitat trei firme canadiene care activează în municipiu și a discutat despre mediul de afaceri cu edilul Băniei, Lia Olguța Vasilescu.
Administratie 03/18 14:48


Se repară străzile în cartierele craiovene

Municipalitatea craioveană a demarat campania de reabilitare a asfaltului pe străzile din cartierele craiovene. În acest moment se lucrează intens în Craiovița Nouă, în zona Poștă – Complex Materna, urmând ca săptămâna viitoare să se aflateze în cartierul Lăpuș.
Administratie 03/17 15:37


Calea București intră în reparații. 29 milioane lei pentru asfaltarea celui mai mare bulevard din Bănie

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a semnat contractul de execuție lucrări de reabilitare a străzii Calea București. Constructorul este o asociere de firme care trebuie să finalizeze lucrările până la 31 decembrie 2015.
Administratie 03/17 15:11


“Anonimele” îi trimit după „cai verzi” pe angajații Primăriei Craiova

Reclamațiile trimise pe căsuța de poștă electronică a Primăriei Municipiului Craoiova vor trebui să conțină mai multe elemente de identificare ale expeditorului pentru a nu rămâne fără rezolvarea autorităților.
Administratie 03/11 23:56


Asociațiile de proprietari, provocarea mandatului lui Preda

Noul administrator public al municipiului Craiova, Radu Preda, și-a preluat deja atribuțiile care i-au fost repartizate de primarul Lia Olguța Vasilescu. Preda va trebui să dea piept cu craiovenii, el fiind cel care coordonează și răspunde de serviciile publice.
Administratie 03/04 23:32


Peste 400.000 de lei pentru reabilitarea Spitalului de Urgenţă Craiova

Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a participat, miercuri, 4 martie a.c., la evenimentul de lansare a investiției privind serviciile de proiectare aferente lucrărilor de consolidare și reabilitare a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Craiova.
Administratie 03/04 23:23


Piaţa Centrală din Craiova va avea parcare supraterană

SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA SRL intenţionează să realizeze, în cursul acestui an, o parcare supraterană în Piaţa Centrală, care ar dubla numărul de locuri de parcare oferit în prezent clienţilor celei mai mari pieţe din municipiu.
Administratie 03/04 15:49


Peste 11 milioane euro - fonduri Regio, pentru reabilitarea Parcului "Nicolae Romanescu" din Craiova

Parcul "Nicolae Romanescu", cel mai mare parc natural din estul Europei, va fi reabilitat după 100 de ani de la inaugurare, printr-un proiect finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2007-2013, Axa 1 - Sprijinirea dezvoltării durabile a oraselor-poli de creştere, DMI 1.1 – Planuri integrate de dezvoltare urbană, Sub domeniul „Poli de creştere”.
Administratie 03/03 18:39


Direcția și Taxe și Impozite reziliază contractul cu Banca Transilvania

Craiovenii care își plăteau taxele și impozitele prin intermediul portalului www.ghiseul.ro, serviciu sistat ca urmare a încălcării clauzelor contractuale privind contractul de servicii de acceptare de plăţi elecronice prin intermediul Sistemului Naţional Electronic de Plată, pot apela la alte modalități de a vira bani către bugetul local.
Administratie 03/03 17:51


Lia Olguța Vasilescu: În trei luni începem reconstrucția Parcului Nicolae Romanescu

Municipalitatea craioveană a primit finanțare pentru reabilitarea Parcului “Nicolae Romanescu”, proiectul urmând a fi realizat după schițele arhitectului Edouard Redont.
Administratie 03/02 21:28


25 milioane euro pentru alimentare cu apă în Dolj

Primarul Municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a dezvăluit, într-o postare de pe o rețea de socializare, că 25 milioane euro vor fi investite în sistemul de alimentare cu apă în județul Dolj. Aproape trei sferturi din sumă vor ajunge în municipiul Craiova
Administratie 03/02 16:38


Primarul comunei Amărăștii de Jos, declarat incompatibil de ANI

Primarul comunei doljene Amărăștii de Jos a fost declarat incompatibil de către inspectii Agenției Naționale de Integritate. Decizia a fost făcută publică, luni, 2 martie.
Administratie 03/02 15:57


Pesedistul Gheorghe Nedelescu ar fi vrut să lase craiovenii fără căldură în calorifere

UPDATE! Fostul administrator public al municipiului Craiova, Gheorghe Nedelescu, pare a fi uitat promisiunile pe care le făcea craiovenilor atunci când ieșea la întâlnirile publice cu cetățenii orașului. Sursele Lupa susțin că Gheorghe Nedelescu, manager peste divizia de termoficare din cadrul Complexului Energetic Oltenia, ar fi solicitat întreruperea furnizării agentului termic către societatea de termoficare SC Termo Craiova SRL, astfel încât craiovenii să rămână, în plină iarnă, fără căldură în calorifere.
Administratie 02/27 17:08


2.011 câini comunitari, eutanasiați anul trecut în Craiova

Lucrătorii Serviciului de gestionare a câinilor fără stătân din cadrul SC Salubritate Craiova au capturat, în cursul anului trecut, 2.680 de animale fără adăpost, aflați pe domeniul public.
Administratie 02/27 12:20

Cauta in site:

Video

12 miliarde de lei vechi pentru aparatura medicală a Spitalului Clinic „Victor Babeș”

Festivalul ,,ADRIAN PAUNESCU''

Curs valutar

Cursul BNR din 26/03/2015:

1 Euro (EUR) = 4.4208 RON
1 Dolar SUA (USD) = 4.0169 RON
1 Lira sterlina (GBP) = 5.9947 RON
1 Dolar canadian (CAD) = 3.2284 RON
1 Franc elvetian (CHF) = 4.2173 RON
1 Gram de aur (XAU) = 155.9557 RON


Ultimul număr

Nr 206 - Deschide PDF


Redacția LUPA

Ziar editat de SC PROTECT NPG SRL Craiova, Dolj
Adresa: Fratii Golesti, nr.12, Craiova, Dolj

Fondator: Cătălin Găgeatu

Redactor șef: Anca Ochianu
email: anca.ochianu@lupamea.ro
tel: 0767.302.668

Contact:
email: redactia@lupamea.ro
tel: 0251.453.704