Olguța Vasilescu: Cartierul chinezesc nu este în pericol

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, asigură craiovenii că lucrările în cartierul chinezesc sunt în plină desfășurare și că acest proiect va fi finalizat contrat zvonurilor existente în Bănie.
Administratie 08/28 10:36


Olguța Vasilescu: Vom încerca să terminăm până la finalul anului de renovat toate spitalele

2,25 miliarde lei vechi au fost investite în reabilitarea Ambulatoriului Spitalului de Neuropsihiatrie, unitate medicală ce se află în subordinea municipalității craiovene. Reabilitarea imobilului va permite conducerii spitalului să includă unitatea în programul naţional de Scleroză Multiplă.
Administratie 08/28 10:34


Olguța Vasilescu și Ion Prioteasa au mers la Izvarna pentru a verifica proiectul la firul II de aducție a apei

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, și președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, au mers joi la Izvarna pentru a verifica stadiul proiectării firului II de aducție a apei. Ei au fost însoțiți de deputatul Claudiu Manda și s-au întâlnit cu reprezentanții firmei proiectante dar și cu edili ai localităților ce vor fi alimentate cu apă de la Izvarna.
Administratie 08/27 17:29


Olguța Vasilescu, vizită fulger pe șantierele celor două stadioane ale municipalității

Municipalitatea craioveană a predat amplasamentul pe care va fi construit noul stadion Ion Oblemenco către Compania Națională de Investiții. În același timp, se lucrează la stadionul de atletism unde constructorul respectă planul de lucrări.
Administratie 08/27 00:10


Se lucrează intens la baza sportivă și de agrement a Consiliului Județean Dolj

Baza sportivă și de agrement, realizată de Consiliul Județean Dolj, va rivaliza cu cea a echipei naționale de fotbal. 3,9 milioane de euro vor fi investite în acest complex la care s-au început deja lucrările de construcție.
Administratie 08/26 15:58


Lucrările la pista Aeroportului Craiova sunt în plină desfășurare

Conducerea Consiliului Județean Dolj a verificat, miercuri, modul în care se desfășoară lucrările la pista Aeroportului Internațional Craiova. În următorii ani, la acest obiectiv vor mai fi investite alte 90 de milioane euro.
Administratie 08/26 15:56


Preşedintele CJ Dolj în inspecţie pe şantiere: „Vorbim despre investiții în valoare totală de peste 16 milioane de lei”

Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, și vicepreședintele Cristinel Iovan au inspectat, luni după-amiază, lucrările executate în cadrul proiectelor de modernizare a două tronsoane de drumuri județene, care asigură accesul către județele Vâlcea și Olt.
Administratie 08/11 11:35


Prioteasa le cere constructorilor să termine la timp pista Aeroportului Craiova dar și centrul sportiv

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, și vicepreședintele Cristinel Iovan au vizitat, miercuri, șantierele de lucru deschise de CJ pentru două dintre proiectele dezvoltate cu fonduri europene – „Reabilitarea infrastructurii de mișcare a Aeroportului Craiova” și „Centrul turistic pentru agrement și sport”.
Administratie 08/05 16:50


Ion Prioteasa:"Guvernul a aprobat împrumutul pentru cofinanțarea unor proiecte cu fonduri europene"

Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a declarat, joi, că Ministerul Finanțelor Publice a aprobat împrumutul solicitat de CJ, în limita a 47,5 milioane de lei, suma fiind necesară pentru a acoperi contribuția la finanțarea unui număr de șase proiecte derulate cu fonduri europene. Anunțul a fost făcut de Ion Prioteasa, președintele CJ Dolj, în cadrul ședinței ordinare a consiliului județean.
Administratie 07/30 15:13


Sorin Cristian Matei îi ia locul lui Sorin Manda în Consiliul Local Municipal Craiova

Craioveanul Sorin Cristian Matei completează Consiliul Local Municipal Craiova după ce Sorin Manda s-a retras din forul legislativ al municipiului Craiova. Noul consilier a depus, în această dimineață, jurământul în fața noilor colegi.
Administratie 07/30 10:22


S-a început asfaltarea pe Calea București

Lucrările de asfaltare a bulevardului Calea București au început în această dimineață după ce constructorul a primit aviz din partea Inspectoratului de Stat în Construcții.
Administratie 07/22 13:32


Municipalitatea craioveană se pregătește încă de pe acum pentru deszăpezire

Municipalitatea craioveană se pregătește intens pentru iarnă. La începutul lunii august, reprezentanții Primăriei Craiova vor scoate la licitație caietul de sarcini pentru contractul ce va asigura deszăpezirea Băniei în lunile de iarnă 2015-2016.
Administratie 07/20 18:08


Peste 600 de sticle cu apă pentru craiovenii aflați astăzi în zona centrală

Poliţiştii IPJ Dolj împreună cu reprezentanţii Primăriei Craiova au distribuit, astăzi, peste 600 sticle apă rece craiovenilor aflaţi în trecere prin zona centrală a municipiului la orele de vârf.
Administratie 07/20 15:43


Iată cum va arăta noul stadion Ion Oblemenco! Proiectul tehnic este gata iar construcția începe în august

Primarul Lia Olguá Vasilescu, împreună cu reprezențanții Companiei Naționale de Investiții, firma constructoare și proiectantul, prezintă, la această oră, la sediul Primăriei Municipiului Craiova, proiectul final al stadionului “Ion Oblemenco”
Administratie 07/16 11:24


Patru echipe al ITM Dolj, în control pentru verificarea condițiilor în care lucrează doljenii pe timp de caniculă

12 inspectori ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Dolj verifică, marți, modul în care administratorii societăților repectă legislația muncii în perioada cu temperaturi ridicate. Vor fi efectuate controale în mai multe localități ale județului Dolj vizate de codul galben de caniculă.
Administratie 07/07 12:44


A apărut "băiatul cu ziarul" în Centrul Vechi

“Băiatul cu ziarul” este prima statuie din cele cinci care a fost montată în Centrul Vechi al Craiovei. Aceasta a fost achiziționată în luna martie, împreună cu alte patru statui pe care municipalitatea craioveană le-a achiziționat prin concurs de idei și licitație publică.
Administratie 07/06 17:24


Ziua Porților deschise la cartierul chinezesc. 1.600 de familii au depus deja actele pentru o locuință

Sute de craioveni au vizitat, până la prânz, șantierul unde se va construi cartierul chinezesc. Primarul Lia Olguța Vasilescu a discutat cu familiile interesate să achiziționeze apartamente în imobilele ridicate de constructorul chinez.
Administratie 07/05 15:10


Șantierul de la pista Aeroportului Craiova se va întinde pe 9.000 metri pătrați

Consilierii județeni au aprobat, în ședință extraordinară, un proiect de hotărâre prin care instituția dă în administrare Aeroportului Internațional Craiova peste 9.000 metri pătrați de teren. Aici urmează a se realiza șantierul pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a pistei aeroportului.
Administratie 07/02 12:55


Ion Prioteasa, reales vicepreședinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România

Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a fost reconfirmat în funcția de vicepreședinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR), prin voturile exprimate în cadrul adunării generale desfășurate miercuri, în București, la Palatul Parlamentului. Totodată, conducerea UNCJR va fi în continuare asigurată de președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan.
Administratie 07/01 15:37


Olguța Vasilescu, prim-vicepreședinte al Asociației Municipiilor din România

Edilul Craiovei ocupă, începând de vineri, funcția de prim-vicepreședinte al Asociației Muncipiilor din România. Lia Olguța Vasilescu îl secondează la conducerea acestui forum pe Robert Negoiță.
Administratie 06/26 13:36


Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord în România, în vizită în Bănie

Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a primit, joi, vizita ambasadorului Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord în România, Excelența Sa Paul Brummell.
Administratie 06/25 18:44

Cauta in site:

Video

Olguța Vasilescu: Cartierul chinezesc nu este în pericol


Curs valutar

Cursul BNR din 28/08/2015:

1 Euro (EUR) = 4.4302 RON
1 Dolar SUA (USD) = 3.9271 RON
1 Lira sterlina (GBP) = 6.0472 RON
1 Dolar canadian (CAD) = 2.9702 RON
1 Franc elvetian (CHF) = 4.0813 RON
1 Gram de aur (XAU) = 142.1815 RON
Ultimul număr

Nr 215 - Deschide PDF


Redacția LUPA

Ziar editat de SC PROTECT NPG SRL Craiova, Dolj
Adresa: Fratii Golesti, nr.12, Craiova, Dolj

Fondator: Cătălin Găgeatu

Redactor șef: Anca Ochianu
email: anca.ochianu@lupamea.ro
tel: 0767.302.668

Contact:
email: redactia@lupamea.ro
tel: 0251.453.704