Politic
Taximetrie electorală stopată de PNL în comuna Carpen

Secțiile de votare din comuna Carpen au fost asaltată de la primele ore ale dimineții de votanți cărați cu mașinile de reprezentanții PSD. Încă de la primele semne de taximetrie electorala, reprezentanții PNL au sesizat organele legii pentru a stopa acest fenomen.

PNL au depus o plângere la secția de poliție din localitate, în care s-a reclamat faptul ca există suspiciunea de corupere a alegătorilor prin oferirea de bunuri sau bani în scopul determinarii acestora de a vota candidatul PSD. Un număr de 7 mașini au fost indicate ca făcând parte din rețeau de cărăuși. În urma acțiunilor PNL, poliția a demarat o amplă acțiune de verificare și percheziționare a mașinilor de pe raza comunei Carpen. Apreciem acțiunea IPJ Dolj din comuna Carpen și solicităm să supravegheze cu atenţie procesul de votare și în celelalte comune din județ, astfel încât orice practică de influențare a votului cetățenilor să fie stopată. Totodată, rugăm cetățenii martori la evenimente ce pot vicia rezultatul alegerilor să apeleze numărul de telefon 112 pentru a semnala orice încălcare a legii.

Biroul de presă al PNL Dolj

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.