Politic
Primarului Calafatului, Lucian Ciobanu, la PRO România

Primarului Municipiului Calafat, Lucian Ciobanu, a anunțat că se alătură echipei PRO România. Înainte de a trece la partidul lui Victor Ponta, edilul Calafatului a postat o fotografie în care apare alături de mai mulți lideri PSD, cu mesajul : „Amintiri de pe vremea în care P.S.D.-ul era o familie mare și unită...între timp grupurile de interese au acționat atât la nivel național cât și la nivel local. La Calafat se dorește reinstaurarea jafului din perioada 2008-2016. Eu nu le voi permite asa ceva”.

„PRO România este, la ora actuală, singurul partid care gândește politici de stânga modernă. Din nefericire, social-democrații au blocat o mare parte dintre proiectele pe care le-am inițiat sau pur și simplu au refuzat să le finanțeze. Pe toată perioada mandatului am avut parte de o politică potrivnică din partea conducerii județene. Consilierii locali PSD au fost singurii care au muncit alături de mine și care m-au susținut. Rămân un om de stânga și voi lupta împreună cu partenerii mei de la PRO România pentru apărarea interesului locuitorilor orașului Calafat”, a explicat Lucian Ciobanu.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.