Politic
Manda: Olguța Vasilescu va candida din nou peste trei ani la Primăria Craiova

Președintele PSD Dolj Claudiu Manda a declarat, vineri seara în emisiunea “Spațiul deciziilor”, de la TVR Craiova, că minsitrul muncii și justiției sociale Lia Olguța Vasilescu și-a exprimat dorința de a candida, din nou, peste trei ani la funcția de primar al municipiului Craiova.

Vicepreședintele Senatului a precizat că Lia Olguța Vasilescu va fi candidatul PSD Dolj pentru funcția de primar al municipiului Craiova în 2020, prin urmare se dorește ca pe 11 iunie formațiunea politică să obțină fotoliul de edil cu un candidat care să continue proiectele începute de ministrul muncii. Totodată, Manda a mai precizat că PSD are un proiect de dezvoltare a Craiovei pe termen lung.    

Cu cata certitudine si siguranta declara domnul Manda. Absolut surprinzator. Interesant de urmarit pentru urmatoarea perioada este abilitatea doamnei Olguta de a gestiona fondurile europene directionate catre diversele domenii printre catre si sectorul IT de hardware si software precum https://www.itdepot.ro/
12 iunie 2017, 10:43
Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.