Politic
Liberalii reclamă dare de mită la Coșoveni

Liberalii doljeni susțin că unul dintre candidații social-democrați, Brânzan Cosmin, a fost surprins, în această dimineață în timp ce dădea mită pentru a obține voturi.

„Astfel de practici trebuie să înceteze odată pentru totdeauna. Alegerile trebuie câștigate sau pierdute la urne în funcție de opțiunile politice, nu din cauza unor astfel de practici ilicite”, a declarat Ștefan Stoica, președintele PNL Dolj. Solicităm autorităților competente să ia masuri urgente pentru stoparea unor astfel de practici. Menționăm că Partidul Național Liberal a depus plângere penală la poliție. PNL Dolj își exprimă indignarea față de comportamentul PSD care în mod constant dovedește că nu are respect față de lege și față de cetățeni, dorind să vicieze scrutinul electoral. PNL Dolj nu va tolera nicio abatere de la lege și își asumă să apere dreptul cetățenilor de a participa la alegeri libere și corecte.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.