Politic
Liberalii doljeni au depus la BEJ Dolj listele de candidați pentru alegerile parlamentare

O delegație a PNL Dolj s-a prezentat, joi la ora 11, la sediul Biroului Electoral de Circumscripție nr. 17 Dolj pentru a depune dosarele de candidatură pentru alegerile din 11 decembrie.

Potrivit lui Nicolae Giugea, primul înscris pe lista PNL pentru Camera Deputaților, liberarii doljeni au ca țintă câștigarea a două locuri de senator și patru de deputatți: „Este un moment de importanţă covârşitoare nu numai pentru noi cei care suntem cuprinşi pe listele de candidaţi la Senat şi Camera Deputaţilor ci şi pentru organizaţia judeţeană a PNL şi în acelaşi timp suntem cei care ne-am propus să facem ceea ce nu au reuşit să facă alţii până acum.  Avem o echipă în care 85 la sută sunt nume noi, sunt oameni care au competenţe profesionale, care au bun simţ şi care, de asemenea, respectă criteriile de integritate pe care PNL le-a impus. Avem convingerea că vom reuşi un scor performant şi de asemenea, că vom face performanţă şi în Parlament prin reprezentanţii noştri în Parlamentul României. Noi ne-am pus ca ţintă doi senatori şi patru deputaţi pentru alegerile din 11 decembrie. Sperăm că va fi o prezenţă bună la vot pentru că în mod contrar ne defavorizează, iar rezultatul să fie corelat direct cu voinţa cetăţenilor”. 

Declaraţia zilei

"Nu i-am mințit pe craioveni. Am spus, înainte de campanie, că îmi doresc sa rămân primar, dar dacă voi obține o funcție din care reușesc să ajut mai mult orașul, voi demisiona. Parlamentul României m-a învestit azi în funcția de ministru al Muncii și Justiției Sociale. Din aceasta poziție voi putea aplica, în mod direct, programul de guvernare al PSD" - Lia Olguța Vasilescu

© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.