Politic
Lia Olguța Vasilescu: Poate cu folclorul e mai uşor decât cu chimia!

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, susține că administrația locală a luat în calcul gradul de poluare atunci când s-au purtat discuții cu reprezentanții Clariant. Vasilescu îl contrazice astfel pe Nicolae Robu, primarul Timişoarei.

"Wow! Ce reacție! Bioetanolul e o sursa de combustibil alternativ nepoluantă! Primul lucru de care m-am asigurat şi eu a fost că fabrica nu va polua oraşul. E şi logic ca o investiție atât de mare, cu bani europeni, respectă toate normele de mediu. Cât despre capitală europeană, aş vrea să nu intru în scandalul cu Casa de Cultură din oraşul dumneavoastră unde 12 milioane au fost trecute la 《Alte cheltuieli》şi nu în mod transparent prin Asociație. Desigur că nu vă acuz. Citez din presă, aşa cum citați şi dvs. Cât despre ancheta DNA în cazul meu, dle Robu, nu uitați că ați făcut fix ce am făcut şi eu. Cu diferența că dvs. ați şi amenințat public patronii care lucrau cu primăria că în cazul în care nu efectuează sponsorizări vă vor supăra rău. Şi că nu s-a găsit denunțătorul potrivit şi pentru dvs, fiindcă eu am refuzat să fiu! E o vorba bătrânească: 《Nu vorbi de funie în casa spânzuratului!》. Poate cu folclorul e mai uşor decât cu chimia! Să auzim numai de bine!", a precizat Lia Olguța Vasilescu. 

Declaraţia zilei

"Nu i-am mințit pe craioveni. Am spus, înainte de campanie, că îmi doresc sa rămân primar, dar dacă voi obține o funcție din care reușesc să ajut mai mult orașul, voi demisiona. Parlamentul României m-a învestit azi în funcția de ministru al Muncii și Justiției Sociale. Din aceasta poziție voi putea aplica, în mod direct, programul de guvernare al PSD" - Lia Olguța Vasilescu

© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.