Politic
Klaus Iohannis, la Craiova: 'Sunt un oltean, împreună cu oltenii mei'

Sâmbătă, 21 septembrie, la Craiova, a avut loc Adunarea Regională a organizațiilor PNL Sud-Vest Oltenia. La eveniment a participat și Președintele României, Klaus Iohannis. Evenimentul a reunit peste 1.500 de membri ai Partidului Național Liberal, parlamentari, aleși locali și simpatizanți.

După ce vineri, 10 septembrie, și-a depus candidatura pentru alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis a fost prezent la adunarea regionala a PNL, eveniment ce a avut loc la Centrul Multifuncțional din Craiova. Șeful statului a atacat dur guvernul condus de Viorica Dăncilă. De asemenea, Iohannis a criticat și PSD-ul despre care a spus că trebuie înlăturat cât mai rapid de la putere. "Știu ce trebuie făcut: primul lucru, PSD trebuie îndepărtat de la putere! Simplu, mergând la vot. După care va trebui să câștigam alegerile și să formăm un Guvern care lucrează pentru România. După care ne apucăm de treabă și reconstruim România. Facem România europeană, România modernă, România normală. Eu, simplu cetățean, îmi doresc o Românie Normală, a declarat Iohannis. „Astăzi, sunt un oltean, împreună cu oltenii mei. Şi, împreună, dragii mei, ne dorim mai mult. Noi aici, din Oltenia, ne dorim o ţară europeană, modernă, în care ne simţim bine, noi, românii, din care nu mai pleacă tinerii, în care cei plecaţi vor şi se chiar întorc", a mai spus președintele.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.