Politic
Incident electoral la Leu. Președintele PNL, acuzat de coruperea alegătorilor

Președintele organizației PNL din comuna Leu este cercetat de agenții de poliție din localitate, după ce a fost surprins oferind bani unei alegătoare. Incidentul a avut loc în incinta Grădinii de Vară Leu,  unde sunt amenajate secțiile de votare nr. 386 și nr. 387.La postul de poliție din comună sunt audiate atât persoanele direct implicate, cât și cele care au fost martore la comiterea infracțiunii.

„Polițiștii doljeni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 61 de ani ar fi oferit o sumă de bani la doua persoane, in vârsta de 40 și 18 ani, cu prilejul alegerilor prezidențiale. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, cercetările continuând în vederea clarificării stării de fapt”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.