Politic
Gheorghe Dișea - candidatul Pro România pentru funcția de primar al comunei Drăgotești

Toată lumea trebuie să își aducă aportul pentru dezvoltare, iar eu voi încerca să îmi aduc contribuția pentru o administrație care să facă din Drăgotești o comună curată, prosperă, cu servicii publice de calitate.

Domnul Dișea are studii în silvicultură, iar mai bine de jumătate din viață și-a petrecut-o lucrând în cadrul ocolului silvic. A studiat Drept administrativ la Universitatea din Craiova și este o persoană implicată în viața publică a localității pentru care candidează. În opinia sa alternativa PRO România este soluția pentru Drăgotești și pentru județul Dolj. A decis să candideze pentru că își dorește să trăiască într-o comunitate care să ofere siguranță și predictibilitate fiecărui locuitor. Gheorghe Dișea: „Este o responsabilitate uriașă pentru mine și sper să nu dezamăgesc. Toată lumea trebuie să își aducă aportul pentru dezvoltare, iar eu voi încerca să îmi aduc contribuția pentru o administrație care să facă din Drăgotești o comună curată, prosperă, cu servicii publice de calitate. Am aderat la partidul PRO România convins fiind de faptul că membrii acestuia înțeleg că dialogul și consultarea permanentă reprezintă principiile de bază în elaborarea proiectelor pentru cetățeni. De aceea, vă voi asculta problemele și vom găsi împreună soluții pentru acestea. Așadar, îmi doresc să-mi pun în slujba dumneavoastră experiența dobândită în cei 37 ani și sunt încrezător că împreună vom construi o echipă care să transforme comuna Drăgotești într-o comună cu adevărat europeană. Într-un mandat de patru ani se pot realiza numeroase proiecte pentru cetățeni. Deși administrațiile anterioare nu ne-au demonstrat acest lucru, mă angajez să-mi fac datoria față de fiecare membru al comunității noastre.

Primele proiecte pe care le voi implementa vor fi:

Asfaltarea tuturor drumurilor comunale, precum și a celor de exploatație;

 Extinderea iluminatului public;

 Introducerea gazelor naturale și a rețelei de apă și canalizare în toată comuna;

 Transformarea pieței de produse agroalimentare într-o cantină socială pentru cei nevoiași;

 Înființarea unui centru de permanență pentru servicii medicale, pentru a asigura continuitatea asistenței medicale primare întregii colectivități.

 

Pe 27 septembrie fiți alături de Gheorghe Dișea, fiți PRO România!

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.