Politic
Prioteasa și Genoiu, în tandem spre Senatul României

Ion Prioteasa, președintele CJ Dolj și Mihail Genoiu, primarul Craiovei, vor candida pe listele PSD Dolj pentru un loc în Senatul României, la alegerile parlamentare, au anunțat liderii social-democraților, la o întâlnire cu presa ce a avut loc la Sala Polivalentă din Craiova.

”Astăzi, voi propune colegilor mei să votăm primele două locuri pe lista de candidați pentru Senatul României. Și dorim să anunțăm acest lucru de astăzi pentru a nu exista posibilitatea ca vreunui coleg din țară să îi vină vreo idee să reprezinte PSD Dolj în Senatul României. Primul pe listă va fi Ion Prioteasa, iar al doilea pe listă va fi Mihail Genoiu. Domnul Genoiu mai avea și opțiunea de a candida pe listele de candidați pentru Camera Deputaților, dar prietenia cu domnul Prioteasa l-a determinat să continue alături de domnia sa și, astfel, cei doi vor reprezenta Doljul în Senatul României, din toamnă sau de când vor avea loc alegerile”, a declarat Claudiu Manda, președintele PSD Dolj.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.