Politic
Funcția de city-manager, cadou pentru Lucian Dindirică?

De mai bine de o săptămână, pe buzele mai multor actori de pe scena politică din Bănie apare numele social-democratului Lucian Dindirică, principalul favorit, zice el, de a ocupa funcția de city-manager.

Pare-se că zvonurile au apărut încă de acum două săptămâni, când Dindirică ar fi spus apropiaților că i s-a propus de mai marii organizației județene Dolj a PSD funcția de administrator public al municipiului Craiova. El ar urma să ocupe acest post imediat după ce Mihail Genoiu ar primi din partea Biroului Electoral Județean Dolj mandatul de senator în Parlamentul României. Având în vedere că Dindirică își serbează ziua de naștere astăzi, am putea spune că el primește funcția în dar. Numai că ar putea fi un dar otrăvit, pentru că Lucian Dindirică trebuie să renunțe la funcția de manager al Bibliotecii Aman, dar și la cea de director al Muzeului Exilului, pentru un post care solicită, conform Codului administrativ mai multe criterii, pe unele dintre acestea neputând a le îndeplini, conform cv-ului. Având în vedere faptul că nu îl bănuim de naivitate pe Dindirică, ne întrebăm care este miza pentru care acesta ar fi lansat în piață zvonurile despre posibila sa plecare de la Biblioteca Aman. Dar cum politica are căi încurcate, rămâne de văzut ce se va întâmpla într-un final.

 

 

 

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.