Politic
Eduard Ciceu, candidatul Pro România la primăria Craiovei

Președintele Pro România, Victor Ponta, a dezvăluit pe pagina sa de Facebook, numele candidatul la Primăria Craiova. Este vorba de Eduard Ciceu, unul dintre craiovenii care a lăsat Bănia pentru Capitală, punând acolo bazele unei agenții de publicitate. 

"Au fost 16 ani plini de provocări și schimbări, în care am învățat că determinarea și pasiunea merg mână în mână cu dorul de orașul în care ai crescut, de părinți, de prietenii cu care ai crescut, care te susțin de la distanță, pentru că vor ca ție să îți fie mai bine. Și eu sunt ca și ei. Și eu îmi doresc ca baiatului meu să-i fie mai bine. De aceea, am hotărât să dau speranța pe acțiune concretă, să fac ceva pentru viitorul lui în această țară. Sunt pasionat de tot ce înseamnă design. Iubesc arhitectura, arta și design-ul de produs. Cred că România a avut o deficiență enormă la aceste capitole, motiv pentru care am sluțit fără milă orașe care astăzi au cartiere "dormitor" și își merită eticheta de monstruozități arhitecturale. Cred că ne-am lăsat conduși de oameni fără pasiune, fără viziune și bun simț. Acești oameni ne-au betonat parcurile și spatiile verzi, ca să facă loc mașinilor. E vina lor, dar e și vina noastră. Pentru că am tăcut, pentru că am acceptat să fim îngropați în gunoaie, să respirăm aer ajuns la cote alarmante de poluare. Să ne pierdem un sfert din viață în mașini și, cel mai grav, să ne detestăm între noi", susține Eduard Ciceu. Acesta se numără printre craiovenii care au criticat administrația locală craioveană de-a lungul anilor. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.