Politic
Două persoane sunt acuzate de distrugere, după ce și-au rupt buletinele de vot

Doi bărbați sunt acuzați de polițiști distrugerea de înscrisuri, respectiv împiedicarea exercitării drepturilor electorale, după ce ar fi rupt buletinele de vot. Unul dintre aceștia, un bărbat de 47 de ani, din Craiova îl acuză pe președintele secției unde a votat că nu i-a înlocui buletinul de vot, deși acesta i-a solicitat acest lucru. Până la ora difuzării acestei știri, Inspectoratul Județean Dolj anunță că au fost înregistrate 14 sesizări referitoare la incidente electorale și s-au deschis patru dosare de urmărire penală.

„Poliţiştii doljeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la două secţii de votare, una din Craiova, iar cealaltă din Gherceşti, doi votanţi, un bărbat de 47 de ani, respectiv de 34 de ani, ar fi rupt buletinele de vot, după ce ar fi votat.
De asemenea, bărbatul de 47 de ani, din Craiova, a reclamat şi faptul că, preşedintele secţiei respective, în vârstă de 61 de ani, nu i-ar fi înlocuit buletinul de vot, la solicitarea acestuia.
Având în vedere aspectele sesizate, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de sustragerea sau distrugerea de înscrisuri, respectiv împiedicarea exercitării drepturilor electorale”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.