Politic
Birocrația ține în loc stadionul de atletism

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a declarat ieri, in ședința Consiliului Local că proiectul stadionului de atletism este gata și ca va fi scos la licitație in decursul acestui an, dar încă se așteaptă după unele avize.

Consilierul municipal Adriana Ungureanu a declarat că după ce s-a dat în spectacol cu proiectul stadionului de atletism, municipalitatea a micșorat bugetul alocat acestui obiectiv. “Parinții mai multor copii care ne reprezintă în concursuri m-au rugat să vă spun că au nevoie de o pistă de alergare. Dacă nu dorim ca acești copii să facă sport ar trebui să li se spună de la început cum stau lucrurile. Nu mi se pare normal să propunem investiții și apoi să tăiem sume. Văd că și reabilitarea bazinului de înot de la Carol I are de suferit”, a spus Adriana Ungureanu, consilier PNL. Mihail Genoiu a răspuns că acest proiect este depus spre avizare la ISU și că își dorește mai mult decât oricine acest stadion ca fost practicant al atletismului. “Doamna director avea termen dat de mine ca stadionul de atletism să fie pe ordinea de zi astăzi spre avizare, proiect care este depus la aceasta ora la ISU. Presupun că nu a luat avizul ISU pentru că nu este pe ordinea de zi. Termenul de depunere al  proiectului este de 15 noiembrie. Doamna director a pus în buget bani pentru execuție în speranța că se va reuși proiectarea într-un timp mai scurt decât este în contract. Se pare că nu este atât de simplu să obțină aceste avize. Una peste alta, el are un termen de execuție de 12 luni, procedura licitației urmând să înceapă anul acesta. Credeți-mă că am făcut atletism de la 12 ani și am tocat din pista de tartan a stadionului Central și nu există un sport pe care să il iubesc mai mult și de aceea doresc ca acest stadion să fie și pentru competii naționale și internaționale, dar nu poți să forțezi unele lucruri”, a răspuns edilul Craiovei.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.