Politic
Anișoara Stănculescu , încă în campanie electorală din postura de director de Cancelarie

Președintele organizației municipale Craiova a ALDE, Anișoara Stănculescu, a uitat pesemne că s-a terminat campania electorală pentru alegerile locale și, prin urmare, nu ratează nicio ocazie pentru a mai acumula capital de imagine. Numai că „sfătuitorii” acesteia au uitat să îi spună că ce e prea mult strică și că politica nu se face în timpul programului de lucru, în calitatea sa de director al Cancelariei Prefectului. 

Mai zilele trecute, reprezentanții instituțiilor aflate în subordinea Ministerului Afacerilor Interne i-au aniversat pe doljenii care anul acesta împlinesc 100 ani. Din delegația numeroasă care a mers la Calafat și Bechet a făcut parte și Anișoara Stănculescu, directorul Cancelariei Prefectului de Dolj. Normală această prezență având în vedere că doamna ar trebui să se îngrijească de imaginea șefului ei, numai că mare a fost surpriza când Stănculescu apare fotografiată pe pagina de Facebook „Anișoara Stănculescu – Președinte ALDE Craiova” alături de două doljence care aniversează anul acesta 100 ani. Și ca postarea să aibă și mai mare însemnătate politică, în poze apare și liderul tinerilor ALDE, Andy Marinescu, protejatul acesteia. Și cum ne-a obișnuit să nu rateze nicio ocazie de a deveni populară, câteva zile mai târziu, profitând de o acțiune a Centrului Județean Antidrog, Anișoara Stănculescu strânge mâna, pentru poză, unuia dintre voluntarii premiați de Agenția Naționala Antidrog, imaginea fiind postată tot pe pagina de socializare a liderului ALDE Craiova. 
Moț al Colegiului Prefectural
Conform Regulamentului de Organizare și Funcționare al Prefecturii Dolj, Colegiul Prefectural este compus din prefect, subprefect şi conducătorii serviciilor publice deconcentrate ale ministerelor şi ale celorlalte organe ale administrației publice centrale din subordinea Guvernului, care îşi au sediul în județul Dolj. Numai că la ședința de miercuri a acestui organism, Anișoara Stănculescu apare la dreapta prefectului de Dolj, ca și cum s-ar număra printre invitații reprezentantului Guvernului în teritoriu. Pe lângă toate aceste momente speculate pentru obținerea capitalului de imagine, Anișoara Stănculescu desfășoară activități politice și în timpul programului de lucru la Prefectura Dolj. De Ziua Tricolorului, aceasta a luat parte la evenimentele organizate de instituția în care lucrează în calitate de lider al ALDE Craiova, iar puțin timp mai târziu s-a fotografiat alături de tânărul voluntar antidrog în Sala Video a Palatului Administrativ. Și ca să nu ne acuze de răutăți gratuite, punem la socoteală și comunicatele de presă trimise ziariștilor tot în timpul programului de lucru, dar și conferințele de presă organizate ziua în amiaza mare.

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.