Politic
ALDE DOLJ: RECOMANDĂM DOMNULUI CIOLOȘ O VACANȚĂ POLITICĂ PRELUNGITĂ

Constatăm că domnul Cioloș a obosit politic. După recentele declaraţii se pare că domnia-sa şi-a pierdut busola complet.

Este abracadabrant să declari în acelaşi interviu că apreciezi ca fiind cea mai mare realizare a mandatului tău un nou mod, mai bun, de a guverna dar în acelaşi timp să afirmi (pe bună dreptate, de altfel) că Eşecul Legii Salarizării Unitare este cea mai mare nerealizare a mandatului.
Pai într-o logică simplă, dacă nu ai reuşit într-un an întreg, cu susţinere în parlament şi cu susţinere la Cotroceni să duci la bun sfârşit o Lege de care depinde viaţa a milioane de români cum mai poţi vorbi de un nou mod, mai bun, de a guverna??!!
Cum poţi vorbi de un nou mod, mai bun, de a guverna când nu te-ai îngrijit ca prim ministru să asiguri prevederea în buget a sumelor destinate achiziţionării Cuminţeniei Pământului, un proiect în care ai implicat milioane de români şi cărora acum le-ai dat țeapă: ei au pus banii tu, guvern, NU!!!

Pe de altă parte este stupid ca în timp ce recomanzi alegătorilor să voteze fie PNL, fie USR, tu, Dacian Cioloș, candidatul lor pentru funcţia de prim ministru, să spui că nu ai intrat în niciunul dintre aceste partide pentru că nu crezi în ele??!!...
În aceste condiţii de confuzie totală în care se află, ne întrebăm cum va reuşi  domnul Cioloş să-şi regăsească luciditatea politică pentru a duce guvernarea mai departe, cu adevărat într-un alt mod.
Este clar pentru toată lumea că dl. Cioloş nu are capacitatea de a realiza o bună guvernare, după acest an eşuat.
Îi recomandăm în termeni respectuoşi să-şi reevalueze priorităţile şi să ia o vacanţă politică prelungită.

Declaraţia zilei

"Eu am avut o discuție, și pe această cale vreau să îi mulțumesc lui Alexandru Dedu că s-a gândit la Craiova ca și oraș gazdă, FRH contactase șapte cele mai importante echipe ale lumii: Rusia, Franța, Danemarca, Norvegia etc" -  viceprimarul Craiovei Adrian Cosman.

Sondaj
Cine credeți că va câștiga funcția de primar al Craiovei în urma alegerilor parțiale din 11 iunie 2017?
Mario Ovidiu Oprea
Radu Preda
Mihail Genoiu
Claudiu Manda
candidat independent
candidat USR (fără nominalizare)
candidat ALDE (fără nominalizare)
© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.