Învăţământ
Personajele Vrăjitorului din Oz au deschis porțile Grădiniței “Petrache Poenaru”

Grădinarii care au pășit, luni, pentru prima dată pe poarta Grădiniței “Petrache Poenaru” din Craiova au fost întâmpinați de personajele din Vrăjitorul din Oz, ele fiind însuflețite de actorii de la Teatrul pentru Copii și Tineret “Colibri”, din Bănie.

“Ne-am dorit ca atât cei mari cât și cei mici să depășească mai ușor acest moment emoționant pentru ei. Personajele de poveste i-au introdus în lumea minunată a grădiniței noastre unde ne dorim ca fiecare moment petrecut alături de cadrele noastre didactice să fie memorabil, util pentru cei mai mici. De asemenea, pentru că părinții sunt partenerii noștri în educația copiilor, astfel de momente vor exista pe parcursul noul an”, a declarat Alina Iordache, directorul Grădiniței cu Program Prelungit “Petrache Poenaru” Craiova. Anul trecut, copiii, alături de părinți și cadrele didactice, au reușit să se numere printre finaliștii concursului “Protejăm natura. Colectăm selectiv”, urmând ca în această toamnă curtea interioară a grădiniței să fie reamenajate de cei de la Salubritate Craiova și RAADPFL Craiova.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.