Eveniment
”Zmeu pe drumurile publice”. Un minor de 15 ani este cercetat pentru furt și conducere fără permis
În noaptea de 17/18.11.2016, în jurul orei 00:15, un echipaj de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție, aflându-se în serviciul de patrulare pe strada Doljului din Craiova, l-au depistat pe B.C., de 15 ani, din comuna Dobrești, Dolj în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.
Cu ocazia cercetărilor efecatute de polițiștii craioveni s-a stabilit faptul că minorul a sustras cheile autoturismului din posesia unui craiovean, proprietarul apartamentului în care minorul stătea cu chirie în municipiul Craiova, minorul fiind elev la un liceu din municipiu. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul  săvârșirii  infracțiunii de furt calificat și conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.
Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.