Eveniment
Un procuror a fost bătut în trafic de un şofer de autobuz, cu o coadă de mătură

Un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Avrig a fost bătut în trafic de un şofer de autobuz, în Sibiu. Acesta l-a lovit în cap cu o coadă de mătură, în urma unor şicanări pe şosea. Procurorul a depus plângere împotriva şoferului, iar poliţiştii l-au reţinut la scurt timp, fiind acuzat de lovire şi distrugere.

Bogdan Florescu, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig, a fost lovit de un şofer de autobuz în Sibiu, după nişte şicanări în trafic, informează Ora de Sibiu. Incidentul s-a petrecut sâmbătă după amiază, atunci când, opriţi la semafor, şoferul de autobuz s-a dat jos din maşină ţinând în mână o coadă de mătură şi l-a lovit pe procuror în cap, apoi a izbit cu picioarele în maşină.

„A fost vorba de o şicanare în trafic între conducătorul auto al unei maşini şi între şoferul unui autobuz de transport în comun.

Ambele părţi sunt identficate. La un semafor, şoferul autobuzului a coborât şi l-a lovit pe celălalt cu un obiect dur. În prezent, şoferul autobuzului este reţinut, cercetat pentru lovire şi pentru distrugere, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Plângerea a fost făcută de către victimă, care a adus un certificat medico-legal", a declarat duminică Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Polţiei Sibiu pentru Mediafax. 

Procurorul Florescu a fost la Spitalul Judeţean Sibiu şi a scos un certificat medico-legal după care s-a dus la poliţie şi a depus plângere împotriva şoferului care l-a agresat în trafic. Şoferul de autobuz are 46 de ani şi este de loc din comuna Cristian. 

La scurt timp, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentu 24 de ore, aceştia acuzându-l de lovire şi distrugere. „Politistii Biroului Investigatii Criminale Sibiu l-au reţinut pentru 24 de ore pe bărbat, iar duminică acesta va fi prezentat magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă. Acesta este cercetat pentru lovire şi distrugere”, a explicat putătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.