Eveniment
Trei posesori de mandate au ajuns în spatele gratiilor
În cadrul unei acţiuni organizate şi desfăşurate, în cursul zilei de ieri 17.11.2016, polițiști de investigații criminale și proximitate din cadrul Secţiei 1 Poliţie au pus în executare trei mandate de executare a pedepsei privative de libertate emise de magistrații Tribunalului Timiș.
Polițiștii craioveni i-au încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova pe B.MARIUS, 49 ani, B.VILI,  54 de ani, din Criaova fiecare dintre aceștia având de executat o pedeapsă de 5 ani și 6 luni  închisoare, dar și pe B.CORNELIA, de 44 ani, din Craiova care are de executat o pedeapsă de 4 ani și 6 luni închisoare, toți fiind condamnați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism.
În aceeași zi, polițiștii Secţiei 5 l-au prins și încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova pe D.LAURENŢIU, 29 de ani, din Craiova în baza mandatului de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Craiova, la data de  17.11.2016,  având de executat o pedepsă privativă de libertate de 3 ani și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de fals, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals material în înscrisuri oficiale.
 De asemenea, lucrătorii Secției 7 Poliţie Rurală Plenița împreună cu lucrători din cadrul Postului de Poliţie Caraula, au organizat şi executat o acţiune pe linia punerii în executare a mandatelor de executare a pedepsei închisorii şi sentințelor penale.
În urma activităților desfășurate a fost prins şi încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova, C.CRISTIAN, 33 de ani, din comuna Caraula, Dolj condamnat la executarea unei pedepse de 2 ani și 9 luni închisoare pentru săvârșirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.
 
Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.