Eveniment
Razie printre comercianţii de ţigări de contrabandă
În data de 24.11.2016, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite de comerţ din domeniul „comercializării legumelor fructelor, precum și comercializării produselor accizabile”.
Polițiștii au acționat în municipiul Craiova, astfel fiind efectuate verificări și controale la 27 societăţi comerciale, dar și la 10 persoane fizice. Astfel, au fost constatate și aplicate 11 sancţiuni contravenţionale de peste 85.000 lei, iar valoarea mărfurilor confiscate depășește 1.650 lei ( reprezentând contravaloarea a 427 kg legume fructe și 400 ouă). De asemenea, în cadrul activităților au fost idetnificați și indisponibilizate 561 pachete de țigări provenite din contrabandă.
 
În urma verificărilor efectuate în Piața Centrală a fost identificată o persoană fizică care deținea cantitatea de 475 pachete de țigări diverse mărci provenite din contrabandă pe care urma să le comercializeze prin două puncte de lucru pe care le deţine în Piața Centrală. În cauză a fost întocmit dosar de cercetarte penală în conformitate cu prevederile Legii 86/2006.
În Piața Valea Roșie din Craiova s-a constatat că reprezentanţii unui agent economic dețineau 250 kg fructe pentru care nu s-au putut prezenta documente de provenienţă. Agentul economic a fost sancţionat contravenţional cu suma de 20.000 lei, dispunându-se totodată confiscarea cantității de 250 kg fructe, în valoare de 700 lei, pentru care nu s-au prezentat documente de proveniență.
Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.