Eveniment
Pompierii doljeni se pregătesc pentru Ziua Internațională pentru  reducerea riscurilor dezastrelor naturale

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj desfășoară activități pentru a marca Ziua Internaţională pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale, aniversată la data de 13 octombrie.

Activitățile au început încă de luni, 10 octombrie a.c., prin diseminarea de materiale informativ - educative cu reguli de comportare în caz de cutremur și recomandări pentru sezonul rece într-un mall din municipiul Craiova. Acestea vor continua şi în ziua de 11 octombrie, în incinta unui hipermarket din Craioviţa şi, respectiv, a doua zi, la un centru comercial din Craiova.

De asemenea, joi, 13 octombrie a.c., se va desfășurarea unui concurs în  colaborare cu posturile TVR Craiova și  Radio Oltenia Craiova, care are ca premii detectoare de fum casnice, prin care se urmărește conștientizarea și informarea oamenilor asupra reducerii dezastrelor naturale și intensificarea pregătirii lor pentru astfel de situații. Totodată, specialişti din domeniul preventiv din cadrul ISU Dolj vor susţine lecţii deschise în mai multe unităţi de învăţământ din judeţ.

•          Liceul teoretic Gheorghe Vasilichi Cetate (11 octombrie 2016);

•          Școala gimnazială Ștefan Ispas Maglavit (12 octombrie 2016);

•          Școala Gimnazială Gheorghe Brăescu Calafat (12 octombrie 2016).   

•          Liceul Teoretic Independența Calafat (13 octombrie 2016).

Declaraţia zilei

"Nu i-am mințit pe craioveni. Am spus, înainte de campanie, că îmi doresc sa rămân primar, dar dacă voi obține o funcție din care reușesc să ajut mai mult orașul, voi demisiona. Parlamentul României m-a învestit azi în funcția de ministru al Muncii și Justiției Sociale. Din aceasta poziție voi putea aplica, în mod direct, programul de guvernare al PSD" - Lia Olguța Vasilescu

© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.