Eveniment
O craioveancă a fost depistată de polițiști și jandarmi în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat și fără a poseda permis
Ieri, 20.11.2016, în jurul orei 19.00,  polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova și jandarmi din cadrul G.J.Mb. Craiova au oprit pentru control, pe strada Bâlteni din Craiova, un autoturism condus de D.ROXANA, 27 de ani, din Craiova.
Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că tânăra nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul avea autorizația de circulație provizorie expirată din data de 18.11.2016. Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având autorizația de circulație provizorie expirată.
La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.