Eveniment
Nu au respectat legea şi s-au ales cu dosare penale

Poliţiştii doljeni au sancţionat ieri trei doljeni, mai exact o femeie din Craiova, un bărbat tot din Craiova şi un alt bărbat din localitatea Cârcea, pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat. Cei trei s-au ales cu dosare penale.

În data de 17.11.2016, în jurul orei 08:30, o echipă de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție l-au depistat pe M.CĂTĂLIN, 28 de ani, din Craiova în timp ce conducea, pe strada H. Coandă, un autoturism având autorizația de circulație provizorie expirată din data de 03.11.2016.

Și în acest caz polițiștii craioveni au întocmit dosar de cercetare penală și continuă investigațiile în conformitate cu prevederile legale.

În aceeași zi, în jurul orei 09:45, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție, aflați în serviciul de patrulare, au depistat-o pe D.EMILIA, 23 de ani, din Craiova în timp ce conducea, pe strada H.Coanda din municipiul Craiova, un autoturism având autorizația de circulație provizorie expirată din data de 12.11.2016.
Polițiștii au întocmit pe numele craiovencei dosar de cercetare penală și se continuă investigațiile sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice.
Aseară, în jurul orei 18:30, o echipă de siguranță publică, aflată în serviciul de patrulare pe strada Caracal, l-a depistat pe B.VIRGIL, 35 de ani, din comuna Cârcea, Dolj în timp ce conducea un autoturism având autorizația de circulație provizorie expirată din data de 15.11.2016. Și pe numele bărbatului de 35 de ani polițiștii craioveni au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice.
Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.