Eveniment
Update: Cinci victime în urma împuşcăturilor de la Palilula

19.10 - Autorul împuşcăturilor de la Palilula, timişoreanul de 28 ani, a decedat la Spitalul Județean de Urgență Craiova. De asemenea, a decedat şi cea de-a doua persoană rănită de acesta.

Surse judiciare susțin că la Spitalul Județean de Urgență Craiova au mai ajuns alte două victime, una rănită în obraz iar alta în antebraț.

 

Un doljean din comuna doljeană Bucovăț, satul Palilula, a decedat, în jurul orei 16.45, după ce a fost împuşcat de un tănăr, în vârstă de 28 ani. În timpul altercației a fost rănit şi fiul victimei iar agresorul a încercat să se si

Tânărul de 28 ani, din Timişoara, se afla în vizită la iubita sa care locuieşte în satul doljean Palilula. "Pe fondul depresiei, tânărul a avut o altercație cu unul dintre vecinii iubitei sale asupra căruia a tras mai multe focuri de armă, victima decedând", a declarat agent şef adjunct Amelia Barbu, din cadrul biroului de presă al IPJ Dolj. De asemenea, agresorul l-a rănit şi pe fiul bărbatului decedat după care a încercat să îşi ia zilele.

Vom reveni cu amănunte! 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.