Eveniment
Infracţiuni la regimul circulaţiei, constatate de poliţiştii doljeni

Ieri, 1 iulie, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti au depistat un bărbat de 49 de ani, din comuna Gornet – Cricov, judeţul Prahova care a condus un autotren pe DN6 B, prin comuna Șimnicu de Sus, deşi se afla sub influența băuturilor alcoolice.

 

În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 1.27 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

La data de 30 iunie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăţ au depistat un tânăr de 21 de ani, din comuna Vela, care conducea un autoturism, deşi nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că autoturismul respectiv îi fusese încredinţat, spre a fi condus, de către un alt bărbat din aceeaşi localitate.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea acestuia unei persoane despre care se ştie că nu deține permis de conducere.

Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au depistat, în cursul zilei de ieri, 1 iulie, un bărbat de 30 de ani, din Craiova, care se afla la volanul unui autoturism, deşi nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În noaptea de 1/2 iulie a.c., poliţişti din cadrul Secției 3 Poliție Craiova, în timp ce executau serviciul de patrulare, pe Calea București, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că şoferul unui autoturism a mărit brusc viteza de deplasare.

Din acest motiv s-a procedat la urmărirea acestuia, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, cel în cauză fiind blocat în trafic, tot pe Calea Bucureşti. Poliţiştii au stabilit faptul că, la volanul autoturismului respectiv, se afla un tânăr de 21 de ani, din Craiova, care nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. În noaptea de 1/2 iulie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova, în timp ce se aflau pe b-dul Oltenia, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din Craiova. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că, cel în cauză, are permisul reţinut din data de 2 iunie a.c.. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.