Eveniment
Criminalul de la Palilula către una dintre victimele sale 'Unchiule, dă-i drumul acasă dacă nu vrei să mori şi tu lângă el'

Vasile Zidaru, una dintre victimele bărbatului care vineri după-amiază a împuşcat mortal două persoane şi a rănit ale două, iar apoi s-a sinucis, în localitatea doljeană Palilula, povesteşte că s-a aparat de atacator aruncând în ele cu pietre. De asemenea, bărbatul îşi aduce aminte cum şi-a văzut nepotul împuşcat, pe Fabian Trandafir, rănit la picioare şi la cap.

Doljeanul Vadile Zidaru se afla internat în Secția Oro-Maxilo-Facială a Spitalului Județean de Urgență Craiova, fiind internat după atacul de vineri după-amiază, din satul doljean Palilua, comuna Bucovăț. Acesta susține că a dat nas în nas cu agresorul Dragoş Furtună la puțin timp după ce l-a împuşcat pe nepotul său Fabian Trandafir. "Am plecat de la vară-mea, m-am dus în deal acasă să iau nişte țigări. L-am văzut pe nepotul meu pe jos, plin de sânge şi pe el (n.red. Dragoş Furtună) mascat aşa, camuflat, mergea cu înapoi, cu spatele şi se uita să vadă dacă a venit cineva după el. M-a văzut şi mi-a zis 《unchiule, dă-i drumul acasă dacă nu vrei să mori şi tu lângă el》. I-am zis《 băi, băi, lasă armă!》. Eu am crezut ca e spray sau pistol din ala cu bile. Pe jos erau nişte cărămizi. L-am văzut pe fratele meu şi am strigat la el. Am luat o cărămidă de jos şi am început să dau în el. A venit şi frate-miu spre mine şi a început să strige: 《vezi, vezi că are glonț》. A dat şi el cu pietre până l-am scos din zonă. Eu m-am aplecat să iau o cărămidă de jos şi el a făcut doi paşi spre mine şi a tras. Am căzut în genunchi, aşa pe-o parte, m-am ridicat şi am pus mâna la față. Am crezut că a tras cu cauciuc. A venit o maşină şi l-am pus pe nepotul meu în maşină şi s-a suit şi un unchi de al meu cu el şi au plecat spre spital", a povestit Vasile Zidaru. Victima lui Dragoş Furtună povesteşte că acesta l-a alergat pe nepotul său, Fabian Trandafir, trăgând mai multe focuri de armă asupra sa. "De jos din valea tras după el, l-a împuşcat la picioare, iar aici în deal i-a tras un glonț la ceafă", a mai povestit Vasile Zidaru. 
De asemenea, la Spitalul Județean de Urgență Craiova a ajuns şi Ion Stuparu, cu plagă împuşcată în antebraț. "Cea de-a doua victimă are ambele oase rupte de la antebrațul drept, o fractura deschisă, aflându-se internat în Clinica de Ortopedie Traumatologie a spitalului nostru", a declarat Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Craiova.
Dragoş Furtună, în vârstă de 28 ani, a împuşcat mortal, vineri după-amiază, doi dojeni, Ion Trandafir şi fiul acestuia, Fabian. De asemenea, la Spitalul Județean de Urgență Craiova au ajuns Ion Stuparu, cu plagă împuşcată în antebraț, şi Vasile Zidaru, cu plagă prin împuşcare în obraz. După atacul asupra victimelor sale, Dragoş Furtună s-a împuşcat în cap, leziunile provocându-i decesul la scurt timp după ce a ajuns la spital. Furtună şi victimele sale au avut inițial un conflict verbal dar discuțiile au degenerat în violențe fizice.
 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.