Eveniment
Criminalul de la Palilula avea în subsolul casei atelier de confecționat arme artizanale

Edilul comunei doljene Bucovăț, Cristian Tuță, este în stare de şoc după ce a aflat că unul dintre cei doi bărbați împuşcați mortal este prietenul său Fabian Trandafir, în vârstă de 35 ani.

În casa criminalului care a ucis două persoane şi a rănit alte două ar fi fost descoperit un atelier pentru confecționat arme artizanale.

"S-a comportat ca un criminal în serie. A avut o altercație minoră cu cei doi bărbați care i-a omorât şi a ieşit pe drum şi a tras după mai multă lume. Nu prea avea contact cu vecinii şi nici noi nu aveam idee dacă locuia aici sau era doar în vizită. A fost plecat cu concubina sa în Germania, iar acum o lună bunica fetei a venit la primărie să le facă acte pe casă. Ştim că şi tânăra suferă de depresie. Din câte am aflat, în subsolul casei s-a descoperit un atelier de făcut arme artizanale. Suntem şocați. Bărbatul care a decedat la spital era prietenul meu", a declarat primarul comunei Bucovăț, Marius Cristian Tuță. 
Criminalul, Dragoş Furtună, în vârstă de 28 ani, a împuşcat mortal, vineri după-amiază, doi dojeni, Ion Trandafir şi fiul acestuia, Fabian. De asemenea, la Spitalul Județean de Urgență Craiova au ajuns Ion Stuparu, cu plagă împuşcată în antebraț, şi Vasile Zidaru, cu plagă prin împuşcare în obraz. După atacul asupra victimelor sale, Dragoş Furtună s-a împuşcat în cap, leziunile provocându-i decesul la scurt timp după ce a ajuns la spital. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.