Cultură
Voluntarii Iepurașului

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” în colaborare cu Școala Gimnazială „Gheorghe Țițeica” desfășoară vineri, 19 aprilie 2019, acțiunea cu titlul „Voluntarii Iepurașului”. Obiectivul activității constă în colectarea de rechizite pentru elevii din comunitățile defavorizate.

În acest sens, o echipă formată din bibliotecarele Stela-Marinela Bogoslov, Mădălina Băileșteanu și Sofia-Lavinia Cercel se va deplasa vineri, 19 aprilie 2019, la Școala Gimnazială „Gheorghe Țițeica”. „Voluntarii Iepurașului” sunt elevii clasei a III-a E, coordonați de profesoara  Mihaela Gheorghiu.

  „Atât prin această activitate, cât și prin proiectul „Un cititor, o carte” ne propunem să ne implicăm activ în ameliorarea condițiilor de studiu pentru elevii din comunitățile rurale defavorizate. Toate rechizitele colectate vor fi donate către elevii care au cea mai mare nevoie de ele. Doresc să subliniez și să felicit totodată exemplul de implicare pe care ni-l oferă elevii de la Școala Gimnazială „Gheorghe Țițeica”. Gestul lor este de-a dreptul emoționant. Ne dorim să genereze un efect multiplicator în așa fel încât un număr cât mai mare de școli să se implice în demersuri similare”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”.

În vederea stabilirii unei colaborări în direcția colectării de rechizite pentru elevii din comunitățile defavorizate, profesorii sunt invitați să apeleze numărul de telefon 0251532267, interior 110.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.