Cultură
Dragoste de Dragobete, la Filamonica Oltenia Craiova

Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” sărbătorește ziua iubirii la români cu un spectacol intitulat “Dragoste de Dragobete”. Evenimentul va avea loc miercuri, 24 februarie 2021, de la ora 18:30 la sala Filamonicii Oltenia Craiova.

“Sărbătorim pe 24 februarie DRAGOSTEA, cel mai puternic sentiment care ne leagă și ne ajută să nu fim niciodată singuri. Ansamblul Folcloric  „Maria Tănase” vă invită să ne amintim împreună cât de frumos este să iubești și să cunoști acest sentiment în toate formele lui” a declarat Niculina Stoican, managerul ansamblului. Soliștii ansamblului: Niculina Stoican, Mariana Ionescu Căpitănescu, Constantin Enceanu, Petrică Mîțu Stoian, Lavinia Bîrsoghe, Liliana Popa, Manuela Moțocu, Aneta Şişu, Marius Măgureanu, Cristian Bănăţeanu, Ciri Mayer și Liviu Dică vă așteaptă să petrecem românește de Dragobete. Acompaniamentul va fi asigurat de orchestra Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” dirijată de Nicolae Drăghia. Coregrafia spectacolului este semnată de Ionel Garoafă. Prezintă Simona Mușuroi. Scenariul și regia sunt semnate de Niculina Stoican.
Biletele se pot procura de la sediul Ansamblului din str. Crișului nr. 9, la pretul de 40 lei (tarif intreg) și 20 lei (tarif redus, pentru elevi, studenți și pensionari). Relații la tel 0351.423574.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.