Cultură
CORBU concertează de Florii în Craiova

Proiectul Muzical CORBU revine în Craiova, de Florii. Duminică, 21 aprilie, începând cu ora 20.00, CORBU vor concerta la Gaya Pub.

Concertul face parte din pre turul de promovare al EP-ului „Ce-am pățit odată”, pe care trupa îl are în pregătire. Publicul craiovean va fi întâmpinat în seara concertului de Sergiu Corbu Boldor (vioară, caval, voce, tilincă, drâmbă), Florin Chirilă (chitară bass), Flavius Cristian Mocanu (clape), Sabin Moroșan (tobe).

Pe 18 aprilie, CORBU susține literatura fantastică. Evenimentul se întâmplă la Cafeneaua Cărturești Verona, iar pe 19 aprilie vor concerta alături de Phoenix la aniversarea lui Nicu Covaci. 

Sergiu Corbu Boldor, liderul proiectului CORBU, este cunoscut în mulea muzicală pentru proiectul de punk acustic folcloric Ad Hoc, proiectul 2 fire 2 paie. A avut colaborări importante și a cântat pe scene naționale și internaționale alături de Phoenix, Celelalte Cuvinte, Dirty Shirt, Partizan, farfarello,  Hara, Taxi etc. 

Detalii evenimente:

18 aprilie: https://www.facebook.com/events/325030548184952/

19 aprilie: https://www.facebook.com/events/351954815662967/

21 aprilie: https://www.facebook.com/events/643535262758065/

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Proiectul Muzical CORBU este inițiat și coordonat de Sergiu Corbu Boldor și Luiza Mitu. Proiectul s-a născut în 2016, odată cu ideea conceptuală de la care a pornit: semnificațiile europene, occidentale și orientale ale corbului. Puse cap la cap  toate acestecredințe construiesc o punte de legătură între sunet, tradiție, simbol și poveste.

Concertele CORBU sunt construite ca niște spectacole circulare, cu tematici diferite și acte de performance care dau elementulsurpriză al proiectului și, totodată, mențin interacțiuneapermanentă cu publicul.

În 2018 CORBU au participat la 17 festivaluri în țară, peste 30 de concerte în cluburi și pub-uri, 2 turnee conceptuale: „TurneulSoarelui” și Turneul Internațional „Vracii de Vin Nou”, 1 turneusecret, 1 turneu de promovare la radiourile din țară (Radio Guerilla, Rock FM, Radio Tanănana, Radio România Cultural, Definite Rock, România Rock), 1 concert televizat la TVR3, încadrul emisiunii CAP DE AFIȘ, 3 concerte în afara țăriiBulgaria, Ungaria, Canada. 1 videoclip al piesei „Ziua de Vară”, realizat împreună cu BlueCat Studio din București. 

Artiștii au în pregătire videoclipul piesei „Furnica”, realizatîmpreună cu fanii, și un altul pentru piesa „Raiu”.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.