Cultură
Concert 'In memoriam Nicu Crețu'

Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” vă invită la concertul “În memoriam Nicu Creţu”, luni, 15 ianuarie 2018, de la ora 18:00, la Cercul Militar din Craiova.

Concertul îi va aduce la un loc pe soliștii al căror destin s-a împletit cu cel al Ansamblului Folcloric “Maria Tănase”, de la înfiinţarea acestuia din 1992. Îi vor aduce un omagiu maestrului: Niculina Stoican, Mariana Ionescu Căpitănescu,  Petrică Miţu Stoian, Constantin Măgureanu, Marcu Nicolici, Neta Soare, Marius Măgureanu, Rozica Petra, Filuța Bogdan, Lavinia Bîrsoghe, Liliana Popă, Manuela Motocu, Aneta Şişu, Cristian Bănăţeanu, Ciri Mayer, Liviu Dică,  Răzvan Măgureanu împreună cu orchestră şi  dansatorii Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”. 

Prezintă: Nataşa Raab.

Conducerea muzicală, Cristian Pârlea, coregrafia Ionel Garoafă.

Intrarea se va face pe bază de invitație. Invitațiile se pot ridica de la sediul ansamblului. Relații la telefon 0351.423574.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.