Cultură
Atelier de educație animalieră plastică „I love you, mom”!

Secția de Științele Naturii, din cadrul Muzeului Olteniei, organizează miercuri, 4 martie, începând cu ora 9.00, în spațiul său interactiv din str. Popa Șapcă nr. 8, atelierul de educație animalieră plastică „I love you, mom”!

Modulul educational se va derula în cadrul proiectului cultural „Bios Art” iar participanți vor fi elevii clasei a III a C, de la Colegiul Național „Carol I”, coordonați de profesor pentru învatamantul primar, Ecaterina Bogdan. Organizatorii acțiunii educativ-culturale sunt: dr. Lila Gima Coman Alina Maria, din cadrul Muzeului Olteniei, și Bogdan Ecaterina, profesor pentru învățământul primar - Colegiul Național„Carol I”. Activitatea cultural-educativă va consta în prezentarea unui documentar despre primăvară și un atelier de pictură inițiat de elevii clasei a III-a C, Colegiul Național ”Carol I”, Craiova.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.