Cultură
Atelier de educație animalieră plastică „I love you, mom”!

Secția de Științele Naturii, din cadrul Muzeului Olteniei, organizează miercuri, 4 martie, începând cu ora 9.00, în spațiul său interactiv din str. Popa Șapcă nr. 8, atelierul de educație animalieră plastică „I love you, mom”!

Modulul educational se va derula în cadrul proiectului cultural „Bios Art” iar participanți vor fi elevii clasei a III a C, de la Colegiul Național „Carol I”, coordonați de profesor pentru învatamantul primar, Ecaterina Bogdan. Organizatorii acțiunii educativ-culturale sunt: dr. Lila Gima Coman Alina Maria, din cadrul Muzeului Olteniei, și Bogdan Ecaterina, profesor pentru învățământul primar - Colegiul Național„Carol I”. Activitatea cultural-educativă va consta în prezentarea unui documentar despre primăvară și un atelier de pictură inițiat de elevii clasei a III-a C, Colegiul Național ”Carol I”, Craiova.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.