Cultură
Atelier creativ organizat de Muzeul Olteniei la Școala Gimnazială Ostroveni

Secția de Științele Naturii a Muzeului Olteniei organizează, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Dolj, vineri, 6 decembrie 2019, începând cu ora 10.00, în cadrul proiectului cultural “Bios Art”, atelierul de educație animalieră plastică "Pădurea Zăval", la Școala Gimnazială Ostroveni.

Tema abordată în cadrul atelierului de către organizatori: muzeograf dr. Lila Gima, referent de specialitate, Coman Alina, profesori învățământ primar Școala Gimnazială Ostroveni - Ilie Amelia Ioana, Eugenia Mirea, și director Pîrvu Viorica, este una de mare interes vizând sursele și efectele poluării mediului înconjurător.

Activitatea va fi una interactivă și atractivă pentru elevii Școlii Gimnaziale Ostroveni, prezentându-se material multimedia specific subiectului ce va constitui baza de inspirație pentru realizarea de machete cu și despre plante și animale din zona PĂDURII ZĂVAL..

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.