Actualitate | 150 de elevi şi cadre didactice, din Dolj, vor vizita vineri, 17 mai, cu ocazia sărbătorii bujorului, aria protejată Poiana Bujorului din Pădurea Pleniţa. Acţiunea este organizată de Agenţia pentru Protecţia Mediului Dolj, Direcţia Silvică Dolj şi ISJ Dolj.

05/14/2013, 11:53

 

 

Vor participa elevi şi cadre didactice de la Şcoala gimnazialã nr.21 „Ghe.Ţiţeica” Craiova, Şcoala gimnazialã nr.29 „Nicolae Romanescu” Craiova, C.N.”Carol I” Craiova, C.N. „Gheorghe Chiţu” Craiova, Liceul „Matei Basarab” Craiova, Grãdiniţa Coşoveni, Grãdiniţa „Dumbrava minunatã” Craiova, Grãdiniţa „Nicolae Romanescu” Craiova şi Grãdiniţa „Floare Albastrã” Craiova.

Comentează

Alte articole în Actualitate

Primim ajutor dar stăm în loc de un depozit și niște indicatoare

Reprezentanții instituțiilor cu atribuții în situațiile de urgență sunt în aceste zile în alertă. Echipe de intervenții așteaptă să intervină în toate localitățile cu grad de pericol din Dolj. Acțiunile lor au fost duse la bun sfârșit, zeci de oameni fiind salvați din calea apelor. Cu toate acestea au apărut și primele probleme, nu se găsește un depozit pentru apă și nici niște indicatoare pentru drumuri.
Actualitate 18:09


Doljenii așteaptă bani de la guvern să își repare casele

Prefectul județului Dolj, Sorin Răducan, a transmis un raport către Guvernul României în care se solicită alocarea unei finanțări în valoare de șase milioane de lei pentru repararea digului de pe pârâul Teslui, comuna Mischii. Acesta a emis și un ordin pentru instituirea unor comisii de evaluare a pagubelor produse de inundații.
Actualitate 17:33


COD ROȘU de inundații în Dolj, Mehedinți și Caraș - Severin

Administrația Apelor Române a transmis o avertizare de cod roșu de inundații valabilă din această noapte de la ora 3:00, pentru râurile și afluenții lor din județele Dolj, Mehedinți și Caraș - Severin. Județele Gorj, Argeș Teleorman și Vâlcea rămân în alertă.
Actualitate 17:24


Victor Ponta: „Mâine avem ședință de Guvern și vom da banii necesari pentru începerea primele lucrări de consolidare în zonele afectate”

Dezastrele din nordul județului Gorj au ridicat probleme serioase Guvernului. Vizita premierului Victor Ponta în Novaci i-a încurajat pe oamenii care au rămas fără locuințe. Anul acesta se va face un proiect de consolidare a digului care să suporte un debit mai mare al apei. În cursul zilei de mâine, în cadrul ședinței de Guvern, se va hotărî ce sume de bani se vor acorda pentru începerea lucrărilor de consolidare în aceste zone.
Actualitate 12:22

Cauta in site:

Video

Victor Ponta: „Mâine avem ședință de Guvern și vom da banii necesari pentru începerea primele lucrări de consolidare în zonele afectate”

Festivalul ,,ADRIAN PAUNESCU''

Curs valutar

Cursul BNR din 29/07/2014:

1 Euro (EUR) = 4.3955 RON
1 Dolar SUA (USD) = 3.2711 RON
1 Lira sterlina (GBP) = 5.5520 RON
1 Dolar canadian (CAD) = 3.0267 RON
1 Franc elvetian (CHF) = 3.6175 RON
1 Gram de aur (XAU) = 137.4806 RON


Ultimul număr

Nr 182 - Deschide PDF


Redacția LUPA

Ziar editat de SC PROTECT NPG SRL Craiova, Dolj
Adresa: Fratii Golesti, nr.12, Craiova, Dolj

Fondator: Cătălin Găgeatu

Redactor șef: Anca Ochianu
email: anca.ochianu@lupamea.ro
tel: 0767.302.668

Contact:
email: redactia@lupamea.ro
tel: 0251.453.704