Actualitate | 150 de elevi şi cadre didactice, din Dolj, vor vizita vineri, 17 mai, cu ocazia sărbătorii bujorului, aria protejată Poiana Bujorului din Pădurea Pleniţa. Acţiunea este organizată de Agenţia pentru Protecţia Mediului Dolj, Direcţia Silvică Dolj şi ISJ Dolj.

05/14/2013, 11:53

 

 

Vor participa elevi şi cadre didactice de la Şcoala gimnazialã nr.21 „Ghe.Ţiţeica” Craiova, Şcoala gimnazialã nr.29 „Nicolae Romanescu” Craiova, C.N.”Carol I” Craiova, C.N. „Gheorghe Chiţu” Craiova, Liceul „Matei Basarab” Craiova, Grãdiniţa Coşoveni, Grãdiniţa „Dumbrava minunatã” Craiova, Grãdiniţa „Nicolae Romanescu” Craiova şi Grãdiniţa „Floare Albastrã” Craiova.

Comentează

Alte articole în Actualitate

Solomon și Miulescu, trimiși în judecată într-un dosar pentru abuz în serviciu

Fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, secretarul primăriei Craiova, Nicoleta Miulescu, și o angajată a Direcţiei Contencios Juridic şi Asistenţă de Specialitate din cadrul Primăriei municipiului Craiova au fost trimiși în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Craiova pentru comiterea infracțiunii de abuz în serviciu. DNA a pus sechestru pe averile lui Solomon și Miulescu.
Actualitate 19:15


Un deținut a fugit din Penitenciarul Pelendava

Un deținut al Penitenciarului Pelendava a reușit să evadeze din perimetrul de detenție. Zeci de polițiști îl caută la această oră, fiind organizate filtre la intrările și ieșirile din oraș.
Actualitate 18:56


Mai multe intervenții ale ISU Dolj

În cursul zilei de sâmbătă, 20 decembrie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj a fost solicitat să intervină în comuna Leu pentru asigurarea transportului de apă potabilă cetățenilor afectați de precipitaţiile abundente căzute în ultima perioadă.
Actualitate 15:05


Cadouri cu ocazia Sfintelor Sărbători de Crăciun și Anul Nou

Cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „OLTENIA” al Judeţului Dolj vin în sprijinul bătrânilor și copiilor aflaţi în suferinţă, prin acţiuni de donare bunuri şi obiecte necesare în anumite momente existenţiale, însumând 4876 lei. Spiritul de întrajutorare trebuie să ne însoţească în orice situaţie, cu atât mai mult cu cât menirea noastră principală este salvarea semenilor.
Actualitate 15:00

Cauta in site:

Video

Un deținut a fugit din Penitenciarul Pelendava

Festivalul ,,ADRIAN PAUNESCU''

Curs valutar

Cursul BNR din 19/12/2014:

1 Euro (EUR) = 4.4750 RON
1 Dolar SUA (USD) = 3.6474 RON
1 Lira sterlina (GBP) = 5.7112 RON
1 Dolar canadian (CAD) = 3.1459 RON
1 Franc elvetian (CHF) = 3.7175 RON
1 Gram de aur (XAU) = 140.3926 RONUltimul număr

Nr 194 - Deschide PDF


Redacția LUPA

Ziar editat de SC PROTECT NPG SRL Craiova, Dolj
Adresa: Fratii Golesti, nr.12, Craiova, Dolj

Fondator: Cătălin Găgeatu

Redactor șef: Anca Ochianu
email: anca.ochianu@lupamea.ro
tel: 0767.302.668

Contact:
email: redactia@lupamea.ro
tel: 0251.453.704