Administraţie
Sorin Manda: Mijloacele de transport în comun sunt pregătite pentru perioada de iarnă

Mijloacele de transport în comun au fost pregătite pentru sezonul rece. Conducerea firmei de transport în comun, aflată în subordinea municipalității,  a achiziționat echipamente necesare autobuzelor pentru a face față acestei ierni.

"Planul pentru sezonul rece a fost întocmit înca de la începutul verii, ne pregătim sub toate aspectele, atât condițiile pe care dorim să le oferim călătorilor, dar şi condițiile pe care trebuie să le oferim angajaților în punctele de lucru. Au fost făcute achiziții de anvelope de iarnă, antigel. În autobuzele noi există sisteme de climatizare performante, după  modernizarea tramvaielor am dublat puterea se încălzire în interiorul acestora", a declarat Sorin Manda, directorul SC RAT  SRL. 

Fratii Claudiu si Sorin Manda. Ce bine e cand unul il trage si pe celalalt!!
20 octombrie 2016, 12:22
Fratii Claudiu si Sorin Manda. Ce bine e cand unul il trage si pe celalalt!!
20 octombrie 2016, 12:22
Declaraţia zilei

"Nu i-am mințit pe craioveni. Am spus, înainte de campanie, că îmi doresc sa rămân primar, dar dacă voi obține o funcție din care reușesc să ajut mai mult orașul, voi demisiona. Parlamentul României m-a învestit azi în funcția de ministru al Muncii și Justiției Sociale. Din aceasta poziție voi putea aplica, în mod direct, programul de guvernare al PSD" - Lia Olguța Vasilescu

© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.