Administraţie
Rezultate finale: Olguța Vasilescu a fost votată de 30.062 craioveni pentru un nou mandat de primar

Membrii Biroului Circumscriției Electorale nr. 1, județul Dolj, în urma centralizării tuturor proceselor verbale de la secțiile de votare, i-au atribuit Liei Olguța Vasilescu mandatul de primar al municipiului Craiova, aceasta obținând 30.062 voturi din cele 87.667 valabil exprimate de cetățenii care s-au prezentat duminică la urne.

Conform centralizării finale, candidatul Nicolae Giugea (PNL) a obținut 21.528 voturi, Antonie Solomon (PER) – 18.190 voturi, Lucian Bernd Săuleanu (USR Plus) – 11.229 voturi. Din totalul celor 27 de mandate de consilier municipal, PSD a obținut 10, PNL – 9, USR – PLUS – 5 și PER – 3.  

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.